MONKËY BUSINESS

.

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tuska part tre
Pyry ja puuteri, wut?


Kate ja sen rakas rehu.


Harva tietää että Helsingin metroissa kasvaa puita... Ihmettelen vieläkin miten saimme rehattua sen Suvilahteen!Metroilijat jeejee!
Amorphis

Kerjäsimme rahaa kera puun. Kyllähän sieltä muutama roponen tulikin, videokuvaa en ainakaan vielä tohdi laittaa.Puu turvallisesti kotimatkallaPitihän sitä huolehtia nestetasapainosta muutoinkin kuin alkoholin merkeissä- jotkut uskaltautuivat uimaan!


Hetkonen, hetkonen. Jeppis, se on kärrynpyörä.


Pyryn ja meikäläisen yölliset ideat railakkaan tanhuamisen jälkeen leirintäalueella kello 03:00. Lähdimme sitten länkyttelemään yhdessä kuun valaisemaa ylämäkeä rattaat hyristen ja nauruun tikahtumaisillamme. Tarkoituksena oli muistaakseni piristää ihanaista vartijaa. (-jonka kanssa tein muuten jo aiemmin tuttavuutta rupattelemalla mukavia) Tämä vartija tuli kuin tulikin vastaan meitä yökyöpeleitä ja kysyi oliko meidän tekosia. No ehei.


Paistoimme myös makkaraa alkeellisessa grillissä. Minun, Erskan, Pyryn ja Katen yö päätyi muuten keskelle metsänpimeyttä Pyryn ja minun rakentamaan nättiin majaan sillä meidän telttamme oli vallattu. Mutta ei siinä mitään, oli hieno yö! Vartija tuli aamusella hätyyttelemään meitä, vanha tuttumme jo.Aaaaa sinä lukija joka havaitsit minut tiistaina kaiken sen festaroinnin jälkeen Forumin edessä tämän näköisenä, toivon hartaasti ettet saanut traumoja. <3


Meinasin pudota perseelleni kun olin ostamassa junalippua ja tili huusikin tyhjyyttä. (kaksi euroa jäljellä, jee!) Onneksi ihmiset olivat avuliaita ja tarjoutuivat heittämään lantin jos toisenkin "kaunista" laulantaa vastaan. Ihanan sattuman kautta sain kuitenkin junalippurahan kasaan ja vetäydyin kapsäkkineni junalla kohti takaisin helvetinpersettä.

11 kommenttia:

 1. Helvetinmoinen kuningasidea ton puun raahaaminen mukana... :--D Näyttää aika uskolliselta, mihin hylkäsitte sen lopulta? Ja aika siistiä ton junalipun kanssa, olisin ite varmaan menny ihan paniikkiin ja pyytäny mutsilta tai kavereilta lainaan rahaa mutta käyhän se noinkin jos rohkeus riittää!

  VastaaPoista
 2. Paula no älä mitään hei! Mistähän näitä älyvapaita ideoita oikein tulee...?:D Puu jäi sitten riutumaan leirintäalueelle palattuamme takaisin, olihan se aika haikeaa kun lehdetkin putoilivat siitä viimein. :( :D / No kyllä siinä hetkeksi tulikin kylmä hiki kun mietin miten ihmeessä nyt pääsen kotiin, haha! Äidille yritin toki soittaa mutta ei vastannut kun ei ollut kotona! :D Ei auttanut muu kuin ottaa tää perusrentomeininki ja ajatella että kyllä ne asiat vielä hoituu- onneksi onni potkaisi ja pääsin sitten loppujenlopuksi huristelemaan kotia kohti! Ja olihan tuo kokemus loppujenlopuksi pirun hauska.

  VastaaPoista
 3. Vaikken ollu mukana nii hajottaa niin pahasti toi puu :DDD

  VastaaPoista
 4. ootte te kyllä melkosia epeleitä :DD

  paljon sait rahaa sitten yhteensä siihen junalippuun ja mitä lauleskelit? :DD

  sulla on muuten aivan ihanat hiukset <3
  ois kiva nähä susta kuvia aikasemmilta vuosilta :)

  VastaaPoista
 5. Noora, no arvaa hajottiko meitä. :D:D Randomitkin nauroivat meille. :D

  Anonyymi, hihi! :) Kyllähän sieltä niitä roposia irtosi ja lauluina soi vanhoja klassikkohittejä jotka kaikki tuntevat./ Voi kiitoksia!:> Itseasiassa voisin laittaa tänne blogin puolelle joitain vanhoja kuvia itsestäni, kiitti ideasta! Hurjaa, haha.:)

  VastaaPoista
 6. yhyy kukaan ei tiedä, että lauloin kanssanne ja olin myös remuamassa kun en ole missään kuvassa D:::

  Mulle iski kirjakieli päälle.

  VastaaPoista
 7. oot hyvällä tavalla erikoisen näkönen ja sulla on tosi ihana iho! :D (niin silee ja hyväkuntonen)

  VastaaPoista
 8. karolly, mikset muuten oo missää kuvassa?!:D Tajusin vasta nyt! Nähdäänhän pian? :3

  Anonyymi, hiiih olipas ihanan piristävä kommentti=D Omasta mielestäni mulla on ihan huono iho ja näissä kuvissa hipiä vielä varsin palanutkin nassusta, kiitos kuitenkin paljon!:> Piristi mieltä! Hoooo jännä, mikä on hyvällä tavalla erikoisen näköinen?=D

  VastaaPoista
 9. ei helvetti pakko muuten oli tulla kysyy että ootko sä tossa kuvassa toi keskellä oleva blondi :D?? http://aijaa.com/v.php?i=000848423030.jpg

  VastaaPoista
 10. Ei hemmetti, meikäläinenhän se siinä EDUSTAMASSA. ===DDDD Mistä löysit ton?:D:D

  VastaaPoista
 11. Noo demin sivuilt jostai keskustelusta :DDDd

  VastaaPoista