MONKËY BUSINESS

.

perjantai 5. elokuuta 2011

Sellaista snadia zombeilua

Tää ei voi olla todellista. Mä olen hakannut yötäpäivää Nazi Zombieta pleikalla niin että silmät verestävät ja peukaloista ovat nahat rispaantuneet rikki! Toki olen ollut myös kruisailemassa kavereiden kanssa ja hengaillut urheilukentälläkin pariin otteeseen. (Öhöhö selittelyn makua...)


Mitä suurta tyydytystä saankaan kun onni suo minulle lempiaseeni; Magnumin, Raygunin tai BAR:in!! Aaaah. Toisaalta olen myös varsin huolissani sillä aina kun suljen silmäni näen itseni posauttelemassa zombeja, haha!Tässä armas pelipartnerini, Elli! Meistä ei olekaan muita yhteiskuvia kuin jo aiemmin laivareissulta nähdyt picit mutta näillä mennään!

Jep, täytyy myöntää että omaatuntoa soimaa ihan rahtusen kun voisi viimeisiä kesälomapäiviä viettää ulkosalla pelaamisen sijasta. Puolustaudun kuitenkin sillä, että en sitten millään pysty nauttimaan auringosta kun olen kauttaaltaan palanut! (Öhöhö pientä selittelyn makua taas...) No mutta tosissaan, lupasin tässä taannoin kertomusta kuinka minulle kävi kera palaneen hipiäni.


Mikäs tekeekään enemmän kutaa kuin kuuma suihku juoksulenkin jälkeen taivaalta sataessa vettä kuin tyrnimarjatonkasta? Pahaa aavistamatta haparoin tieni selväksi suihkun alle, väänsin asteet niin kuumalle kuin mahdollista ja avasin suihkuttimen. 

Samaan aikaan kilometrien säteellä, läänien takaa pomppaa taas naapurin punkea Kerttu-tytär ilmaan säikähtäen, aiheuttaen pienimuotoisen tsunamin lampipoukamalla. Tarkoitus ei ollut toki nillittää Kertun massiivisesta elopainosta, vaan ottaa osaa hyökyaallossa kastuneille ja pahoitella Kerttua kun säikäytin tämän pahemman kerran.

Raakumiseni nimittäin kuului epäilemättä Kajaaniin asti. Kuuma vesi läpäisi karrelle palaneen ihoni kuin syöpäläinen ja karjaisin niin lujaa että leukani revähti auki syntisen lailla. Tuntui, kuin vereslihalle ärsyyntyneestä selkänahastani olisi viipaloitu juustohöylän voimin lohenpunaista Edamia ja olkapääni olivat laikukkaat kuin jahtimakkara. Pakokauhun vallassa hamuilin säätönappulaan, ja koska olen niin vallan taitava, onnistuin vääntämään väärään suuntaan. Niinpä vettä sinkosi mahtavalla paineella palaneeseen hipiääni joka alkoi tässä vaiheessa muistuttaa ikeniä kera verisen ientulehduksen. 

Onnistuin loikkaamaan tuon saatananpesurin alta, ääntä ei enää lähtenyt huutamisesta. Kylpyhuone vaimeni välittömästi, jolloin saattoi kuulla vain henkitorveni rohinan ja pienenpienten valkoisten ihosuirujen ropisevan lattialaminaatille... Nyt taidan tietää miten jenkit hankkivat tekolunta!

11 kommenttia:

 1. susta tulis hyvä kirjailija tai joku semmoinen! oot pirun hyvä kirjottaja ja osaat kuvailla hauskasti :DD

  VastaaPoista
 2. AHAHHA.... :DD mahtavasti kuvailit tapahtuneen...

  mikset pistäny selästä kuvaa?
  ois ollu plussaa tuohon vallan mainioon selostukseen :D

  VastaaPoista
 3. en tiiä lukeeko täällä missään, mutta paljon sulla on ikää? :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, oikeesti?=DD Haha, ihana kommentti. Kiitosta paljon!:)

  Anonyymi, voi kiitos!:') Toi olis ollut muuten nerokas idea, sääli etten tajunnut aiemmin! Joku oli taas mua välkympi. Toisaalta ihan hyvä etten aiheuta enempää traumoja tällä saatanan punaisella jahtimakkaraselälläni. :D

  Anonyymi, oon 17-vuotias, täytän 18 vuotta 28.12. Ja jeppp, ei ketuta yhtään olla loppuvuodesta syntynyt!:D

  VastaaPoista
 5. :----DDDDDDDDDDDD hahhah ;;D

  VastaaPoista
 6. Oikeesti rakastan sun kirjotustyyliä! Osaat vaan kuvailla asioita niin mahtavan omaperäisesti ja hauskasti :-----------D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, hiiih!=D

  Anonyymi, BOOOBZ BOOOBZ :D

  maisa, voi aww!:D Kiitti superisti, kiva kun oot tuota mieltä.

  VastaaPoista
 8. Sulla on nii hauska kirjotustyyli, vieläki naurattaa se " kirkon ovet aukenivat ja he tanssivat kera heiluvien lanteiden ja tyhjien katseiden" jostain keskustelusta :D en muista sanatarkasti mut jotenki tollee ahahha :D oot ihana!, kiitos!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, eiiih miten sä voit muistaa noin hyvin!!===DDD Jotenkin noin se meni, hihi! Ite oot hirmuihana, ja kiitos paljon!

  VastaaPoista
 10. rakastan sun kuvailuas :--------------D

  VastaaPoista