MONKËY BUSINESS

.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Viikko sujunut rattoisasti nenää kaivellen

Jöö-ö, niin ahkeraan olen bloggaillut että järki pois, silmät ihan verestää tästä jatkuvasta näytön tuijottelusta. Eli hupsistakeikkaa, sori kun en ole postaillut. Ei ole yhtään haasteita mitä jakaa teidän kanssa, ja elämäni on siunattu niin mielenkiintoisella askareella että teitä varmasti kiinnostaa lukea täysin tyhjänpäiväisestä hengailusta ja nenänkaivelusta. Onnesta viikonloppuna matkani vie Tampereelle ja pääsen kuvailemaan uusia toivehaasteita!

Koska omaatuntoani soimaa postailemattomuuteni, ajattelin että edes pienet kuulumiset helpottaisivat tätä tuskaa mikä munissa kytee.

Tälläviikolla olen......Ajellut ostoskärryillä ympäriinsä! Se on ihan pirun hauskaa, tosin kanssaolijat huutavat henkensä edestä kun kuulevat takaa irroneiden renkaiden kolinaa ja minun paniikkikiljuntaa. Kärryajelusta löytyy videotakin!...Katsellut vanhoja Disney-klassikkoja. Helvetti mua naurattaa ton piskin kuva!...Salakuvaillut pieniä herrasmiehiä, BUSTED! Mitenni tylsää ollu?...Ottanut aurinkoa! Hohkaan silti valkoisen kelmeää valoa kilometrien päähän...
...Ollut rippijuhlissa! Hehhe, onneksi en siis näytä yhtään tapilta 155cm varteni kera....Juoksennellut puolialasti ulkona kun satoi kaatamalla ja rakeita putosi tonneittain niskaan. IHANAA! Tuntu kuin olisi ollut elossa.


3 kommenttia:

 1. Kiitos arvostelusta =)

  Sun ulkoasu miellyttää paljonkin, ja bannerin on siisti ja näyttävä. Kuvat on isoja ja hienoja.
  Haha, toi sun Tietoja minusta -palkki on ihana :D
  Kirjotat sopivasti ja kuviakin löytyy suhteellisen hyvä määrä per postaus. Siisti idea kyllä blogillas, ei siinä =D Jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. postaa vaan kaikesta tyhmästä, niinku niistä mandariineista sillon! :D sulla on ehkä nii tylsää ettei oo mitään kirjotettavaa mutta täällä on ihmisiä jolla on niin tylsää että ne lukee toisten nenänkaiveluista!

  VastaaPoista
 3. nenng kiitosta arvostelusta! :>

  Anonyymi, haha oikeesti?:D Ja se mandariinipostaus oli niin pohjanoteeraus että poistin sen postauksen myöhemmin hihaha::: D Mutta hei, kiva kuulla jos jotakin kiinnostaa mun "mielenkiintoinen" (öhöm) arki. :>

  VastaaPoista