MONKËY BUSINESS

.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Lama agility-haaste

Olette varmaan nähneet sen Lama Agility-mainoksen? Laamojen innoittamana menin jostakin DNA-liikkeestä kysymään  moisesta kampanjasta. Haha, vastaan tuli kuitenkin pieni fail. SEHÄN OLIKIN SAUNALAHDEN MAINOS! No mitäpä pienistä... Melkein!
Oli ihana myyjä kun oli messissä eikä vain mutissut apeasti.

Oli kyllä muutenkin mainio päivä! Tuli shoppailtua ja nolailtua itseäni oikein olan takaa.


Käväistiinpä hakkaamassa siskolle myös leima lapaan! Tämähän ei siis tietenkään kasvattanut omaa tatuointikuumettani... Mulla on ollut harkinnassa hankkia tuohon käteen yhteen kohtaan tekstipätkä. (jep, en todellakaan osaa selittää mihin kohtaan!) Ikää ei kuitenkaan ole vielä tarpeeksi, joten odotellaan sitten piru vie  sinne joulukuun kahteenkymmeneenkahdeksanteen päivään. Hankin ekan tatskani Espaniasta (äidiltä salaa ofkoors) eikä siellä noista ikärajoista niin välitetä... Ja tosiaan ehei, ei yhtään ketuta olla syntynyt niin loppuvuodesta. Siinä missä muut kruisailevat täysi-ikäisinä kaaroillaan ja bilettävät rankasti baareissa meikäläinen sotkee polkupyörällä lähimpään S-markettiin ja ostaa limpparia. Näin se elämä taas kohtelee meikäläistä!
Siinä vähän sitä tattoota. Olisi aivan ihanaa osata tatuoida! Kesällä eräs hyypiö lupasi ottaa minut oppipojakseen mutta koska olen niin vallattoman aikaansaava persoona opetukset jäivät sitten väliin. Mutta ensikerralla sitten!

Aion muuten todennäköisesti suorittaa haasteen vielä puhtaammin kysymällä "tuotteesta" ihan Saunalahdelta. Tässä kuitenkin se oikea Lama Agility-mainos!                                             
7 kommenttia:

 1. Ahahha sun kanssas :D Ikävä sun nauruas :D <3 Mut pian nähdään!

  VastaaPoista
 2. NO KÄÄÄK NII NÄHÄÄ! <3 Kauhee ikävä koko muijaa!

  VastaaPoista
 3. Mitä tossa tatskassa lukee? näyttää iha nätiltä (:
  mullakin on aivan kaamea tatuointikuume päällä.

  tää sun blogis on muute hullun hauska!
  -Johanna

  VastaaPoista
 4. Anonyymi; tatskassa lukee "I've never been perfect but neither have you". Ihan hieno siitä tuli, tuossa kuvassa se nyt näyttää epämääräiseltä ja rumalta sutulta. :--D Kiva etten oo ainut joka potee tatuointikuumetta!

  Ja naw, kiitos!=)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tatska? :) onko toi sun?
  Mistä noi sanat oikein on ku ne kuulostaa niin tutuilta..?

  Hui, paljon kysymyksiä!

  VastaaPoista
 6. haha mä rakastan tota sun nauruas :D:D
  ja huippu blogi btw =)

  VastaaPoista