MONKËY BUSINESS

.

tiistai 31. toukokuuta 2011

Leijona-haaste

Haasteena oli mennä kysymään tavallisesta eläinkaupasta myydäänkö siellä leijonia. No myytiinkö?




Kyllä tuo nuori typsy leijonanharjaksia oli tuputtamassa mutta ei "leijonia, siis sellaisia öööh oikeen uljaita *haha* otuksia." Voisiko joku kertoa mistä tuo uljas otus-juttu oikein tuli? Näin käy kun yrittää pitää pokkaa niin että päästä soljahtaa verisuonet. Ei löytynyt kyllä koaliakaan, että ei sen puoleen...

Varsin jellonamaisissa fiiliksissä hipsin tuhoamaan viimeisetkin aivosoluni fysiikkaan. (jolloin ne verisuonet lopullisesti sitten soljahtivat tuhannenvituiksi.) Onneksi asenteeni on kohdillaan; ensimmäisellä yrityksellä kirja oli kuin olikin eksynyt kauniisiin kätösiin, mutta ennalta-arvaamattomasti se putosi vatsan päälle minun nukahtaessani ionisäteilyn ja Newtonin lakien saattelemana. Herättyäni minussa ei ollut hiveniäkään mehuja jatkaa lukemista, etenkin kun olin rutistanut kehoni viimeisetkin nesteet kuolaamalla tyynylle kokeisiinluku-urakan ohella.

Toinen yritys koittaa siis nyt. Ensiksi tarvitsen tosin kupillisen kofeiinimyrkkyä, kutsuvat myös kahviksi. Tulikin ihan ikävä espanjalaista leche leche-kahvijuomaa.




^ Italialaista kahvia. Ei varmaan moni tiennyt että italiaanot jauhavat kirjaimellisesti paskaa...



                                                       Paskanjauhamisiin ---->




                 

14 kommenttia:

 1. REPESIN TÄLLE POSTAUKSELLE :DDDDDDDdddddddddddddd


  oot muute synnynnäinen kirjailija, taisiis toi kirjotustaito kyllä löytyy:D!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, ihana!:--D Hihi piristit päivää.

  VastaaPoista
 3. en jaksa kommentoida eri postaukseen, mut olisit hitosti paljon nätimpi jos piirtäisit noi kulmakarvat oikeaoppisemmin, eli siten, että kulma"karvojen" korkein kohta tulee silmän ulkonurkan kanssa pystysuunnassa samaan linjaan. nyt se on sulla about keskellä silmää ja tekee kenet tahansa tollon näköiseksi..

  VastaaPoista
 4. En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota että toi korkein kohta olisi keskellä silmää. :D Piirrän aina fiilispohjalta ja kulmat näyttävät tyyliin jokapäivä erilaisilta. Kiitti vinkistä kuitenkin, mutta tykkään kulmistani tällaisina kuin ne ovat nyt. =)

  VastaaPoista
 5. oot ihana ! ::::::D
  sä piristät mun päivää aina niin suuresti<3

  VastaaPoista
 6. Awww! Ja sä piristit mua kommentillas! >:)<3

  VastaaPoista
 7. EI helvetti sä oot ihana ku sulla on noi paljo pokkaa =D

  VastaaPoista
 8. nennq, äääää ite oot ihana!=)

  VastaaPoista
 9. löysin vasta tän blogis ja täytyy kyl sanoo et tää on persoonallisimpii mihin oon ikinä törmänny, ihan jo sairaan hyvien tekstienki puolesta. pakko alkaa lukijaks! :)

  VastaaPoista
 10. Paula voi kiitos ihanasta kommentistasi!:) Mahtavaa jos tykkäsit!

  VastaaPoista
 11. Tää on eka kerta ku oon tääl blogis (eksyin tänne kaverini blogista) mut saat kyl mun täydet respectit puolelles! Tää on tosi siisti ja hauska idea, jään kyl lukemaa jatkossaki postauksiis :)
  Piristit kyl päivääni, thanks!

  VastaaPoista
 12. Anonyymi voi aww kiitos! :D Ja täytyy sanoa että kommenttis kyllä todellakin piristi mun päivää! :>

  VastaaPoista