MONKËY BUSINESS

.

torstai 31. maaliskuuta 2011

Vuoden appelsiinirandom

Mikäs tässä on ollessa kun meitsi on vetänyt arviolta sata appelsiinia lärviin tänään. Pääsin koulustakin jo kymmeneltä niin tässä on ollut oikein tsilliä luppoaikaa! En olis ikinä uskonut että tämä päivä tulee kun teen postausta appelsiinista, mutta menkööt nyt...Vuoden randomappelsiini.


Moi olen maailman surkein appelsiininkuorija. 


Appelsiinit vain kipposeen kaunoiseen ja pakastimeen! Tuossa eräässä postauksessa vähän vinkkasinkin kuinka rakastan pakastettuja hedelmiä. Tykkään appelsiineista eniten silloin kun ne ovat sellaisia jääkiteisiä. Vinkkinä muuten että nuo valkoiset systeemit lähtevät paremmin irti kun pinta on jäässä.Ja sitten vain nauttimaan noista herkuista nomnom. Älkööt huolehtiko, tuo kerrassaan ihastuttava juurikasvu lähtee siperiaan pian! Tein tänään nimittäin yllättävän ostoksen-  alle 4 euron hiusvärin. Mä olen aina kammonnut niitä neljän-egen-hiusvärejä joiden purkit herättävät viboja neontrikoiden ja hikipantojen kulta-ajasta, 90-LUVUSTA. Ysäri here I come, yeah.
Oli kuitenkin pakko kokeilla. Kaikkeahan pitää testata. Tykkään maksaa laadusta mutta annetaan kokeilulle mahdollisuus! Toivon nyt hartaasti että juurikasvu ei muutu pääsiäisteeman mukaisesti tivunkeltaiseksi tai nurmikonvihreäksi. (Tervetuloa vaan pelaamaan golfia, Tiger Woods.) Vauvanoksennuksen sävykin voisi olla karmaiseva!

--> Nyt kahdessadas appelsiinisatsi pakastimesta!

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on mukavaa lukemista ja sulla on kivoja kuvia :) Ja kannatan kielilävistyksen ottoo jos haluu.. ei satu ku ottaa, mut seuraavaa viikkoo varte kannattaa hommaa buranaa :D (Y)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :-) Joo ei se kipu mua haittaa. =D Kauneuden eteen kun pitää kärsiä eiksni!

    VastaaPoista