MONKËY BUSINESS

.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Aprillia

Minä olen aina se jota kaikki puijaavat onnistuneesti, siis aina. Mä nyt satun olemaan niin pirun hyväuskoinen että uskoin kerran ainakin kolme viikkoa että eräs tyyppi on puoliksi kiinalainen kun kaverit vähän kusetti. :( Tosi kivaa! Eikä silloin ollut edes aprillipäivä.

Toisaalta olen myös harvinaisen huono narraamaan. Koska mulla ei pidä pokka! Yllätyksekseni sain tänään kuitenkin kusetettua äitiä ja paria kaveria. Illalla ajattelin toteuttaa pari isompaakin källiä, mutta kerron niistä huomenissa jos onnistuvat, phihi.


Tänillan plääninä onkin sitten mennä noiden mua ympäröivien (ja maailman kivoimpien) äijien kanssa lätisemään paskaa heseen! Teen kyllä henkistä itsemurhaa kun missaan salkkarit! Sei jäi niin julmetun jännään kohtaan eilen.

Mutta koska tämän oli tarkoitus olla vain ihan pikapikapostaus niin...-> Laukku vaan messiin...


...Ja menoks!


11 kommenttia:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=jVEA5TAvNq8&feature=related

  VastaaPoista
 2. tosi kiva blogi ja tekstitki on hauskoi :)
  +kivoi kuvii (=

  VastaaPoista
 3. mä en enää pidä sun blogista O_o Ennen se keskittyi sun noloihin randomtekoihin, mut nyt tää on tämmönen "normi" blogi..

  mmonkey ei oo enää sama!!!

  VastaaPoista
 4. Kiitti Wiwi. :>

  Anonyymi tieks, oon itekin pettynyt siihen! Siis että blogin linja on se että tulee vain harvoin niitä nolauksia sun muita. Syy miksi aloin tekemään myös tavallisia postauksia oli se, kun mulle tuli kauhean huono omatunto kun tilastossa näkyi että päivittäin tätä kävi seuraamassa satoja hyypiöitä eikä mulla koskaan ollut mitään uutta tarjottavaa. Mä joudun suorittamaan noita nolaushaasteita aina jossain isommassa kaupungissa koska täällä kaikki tuntee toisensa niin musta siinä ei ole mitään hauskaa että teen tuttujen nähden niitä randomtempauksia! Ja koska käyn jossain isommassa kaupungissa tyyliin kuukauden tai parin välein, tulisi postausta vain kerran kuukaudessa eikä kukaan sellaisesta ole kiinnostunut, vai mitä? Mutta suoritan silti randomtekoja ja testejä aina kun saan ideoita ja hyviä resursseja siihen, sehän on tämän blogin pääpointti! Mulla on jo tarkkoja suunnitelmia millaisia haastenolauksia teen ensikerralla, haha. Harmittaa kun tuotan muillekin pettymyksen, mua on nimittäin itseänikin vituttanut tää asia! :-D

  VastaaPoista
 5. ^^ootan niitä haastepostauksia! :------)

  VastaaPoista
 6. kivan olonen blogi sulla :)

  rupeen seurailee ;)

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Hauska blogi ja kivoja kuvia!

  http://wilmajansku.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. millon postaat =)=)=)

  VastaaPoista
 10. Ja haastepoostausta onkin luvassa uusimmassa. :)

  Kiitos wwilma ja Saara!

  Anonyymi, äsken tein uuden postauksen hih. :>

  VastaaPoista