MONKËY BUSINESS

.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Ihan pieni matkakuume

Ei koskaan pitäisi erehtyä katselemaan kuvia kahisevista palmuista, paahtavasta auringosta saatika hienonhienosta hiekasta keskellä talvi-kevät-siirtymälinjaa. Jep, minä tein sen virheen. Virhe oli myös se, että pudotin tänään jäisen appelsiinipalan silmääni kun yritin hakata sitä irti lautasenpohjasta. :( Kuvien katseleminen tekee siis silmiin kipeää tuplakerroin!
Heräsi myös valtava kaipuu Las Palmasiin jossa vietin viimekesänä kaksi kuukautta itsekseni sluibaillen. (Sieltä tuo palmukuvakin on peräisin.) Siellä sattui ja tapahtui enemmän kuin laki sallii. Vieläkin ihmettelen miten olen täällä ehjin nahoin! Voisi tuosta reissusta tehdä joskus vaikka iiiiiiiiiiiison postauksen kun siitä riittää kerrottavaa aina kyllästymiseen asti. Jos vaikka haluaisitte lukea (?) Kavereiltani taitaa tulla hiekat korvista ja nenästä ulos kun joutuvat aina kuuntelemaan niitä seikkailuja, haha.

Siitä jäisestä appelsiinikimpaleesta vielä sen verran että mä sanoja säästelemättä rakastan pakastettuja hedelmiä! Etenkin ananasrenkaita. Ja niitä appelsiineja. Jääpalat pelkilteenkin ovat jotain harvinaisen namia. Enkä kiistä sitä että olen friikki!


11 kommenttia:

 1. Kerro toki matkasta ;) Itellä ei vielä onneks oo heränny himo matkustella vaikka jotain pientä on suunnitteilla :) Kaks kuukautta Las Palmasissa kuulostaa herkulta :D

  VastaaPoista
 2. Kaikki esiin Las Palmasin matkasta siis! ;D

  VastaaPoista
 3. Riikka mitäs sulla on sitten suunnitteilla? :-DD Ja joo, se oli harvinaisen herkkua!

  Ja voisin joskus tehä sen Palmas-postauksen tosiaan...

  VastaaPoista
 4. Syyslomalla ajateltii lähtee kavereiden kanssa etelään, mutta saa nyt nähdä ;)

  VastaaPoista
 5. tääl on yks innokas matkakertomusten kuuntelija(/lukija) :D!

  VastaaPoista
 6. Riikka oh, kuulostaa hyvältä!

  Anonyymi, jes! :-D Kiva että jotaki kiinnostaa. ;> Hih.

  VastaaPoista
 7. las palmas postaus olis kiva! oon nimittäin iteki asunu siel vuoden :) ja hengaillu ankkurissa ja ties missä, eli varmaa yhteisii tuttui löytyy :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, oikeesti?!=D Hei mahtavaa! Ankkuri on mullekin tuttu paikka, tullu vietettyä siellä paljon aikaa! Koska sä olet asunut siellä?

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, toi viimenen kuva on aivan upee! (:

  VastaaPoista
 10. Kiits=D Mut tos on vaa yks kuva?=D

  VastaaPoista
 11. about vuos sitten tulin pois sieltä :) haluaisin kyl kans pian lähtee sinne lomailemaa!

  VastaaPoista