MONKËY BUSINESS

.

lauantai 26. maaliskuuta 2011

LÄPYT SILLE!

Vihdoin kotona onnellisesti. Eilen pistäydyimme tosiaan mökkipippaloihin- meno oli arvatenkin railakasta. ;) Tyyppejä oli siellä jossain vaiheessa varmaan reilut 30 että ei ole valittamista! Kuvista tuli naurettavan huonoja mutta mitä muutakaan voisi odottaa moiselta illalta...

Mites se tämänhetkinen olotila? No, parin tunnin yöunien jälkeen -voin kertoa- erittäin freshi. Se sänky oli jonkinmoinen ritiläviritys ja meinasi pariin otteeseen mennä kasaan keskeltä! Että kukaan ei voi nillittää jos näytin aamulla kirjaimellisesti litistetyltä pannukakulta... Ei voi muuta kuin kehua mun sängynvalitsemistaitoja sillä niitä parempia sänkyjäkin olisi ollut tarjolla koko huoneen täydeltä ja simmahdin siihen ritiläkasaan! Siihen kun lisätään kymmenen muuta haisevaa spurgua ja kuuma huone jossa ilma ei kiertänyt niin kokonaistila on oooooikein pro!

Tuli muuten randomisti mieleen että meikäläinen pystyy nukkuu ihan missä vaan! Oon nukkunut mm. monta kertaa matkalaukussa kun siinä tulee niin maittavat unet!Tytsyjä!


AAAAAAH tuo mairea hymy!


Bädäääs ristari.

"LÄPYT SILLE!"

Saunominen kuuluu tietenkin asiaan!

Tsekatkaa Jonne pöydällä, haha!Aamun onnelliset naamat :D


Pojat laitettiin siivoomaan! Ja meikä sai osansa tiskaamispestistä.
Tuossa hökkerissä me sitten oltiin. Tuolla oli myös wanhojentanssien jatkot! Onnellisia muistoja siis. 

2 kommenttia:

  1. ''sori random'' :DD mut sul on äly kauniiit silmät! :)

    VastaaPoista
  2. Sandra aw, kiitus. : > En oo ite ikinä oikee digannu silmistäni... :D

    VastaaPoista