MONKËY BUSINESS

.

tiistai 6. toukokuuta 2014

INSTRUN SUPERARSKAT


Muistatte varmaan, miten olin pari postausta takaperin Indiedaysin kekkereillä edustamassa kera sateen sliippaaman rasvalettini ja tuulen tamppaaman lösöturpani? Ne samat kemut, joista muistona minulle jäi pontevasti pystyssä sojottava, erehtymättä töpseliä muistuttava kärsä liu'uttuani paniikinomaisesti seinien ja lattioiden kautta pakoon niitä tuhansia, ja vielä kerran tuhansia salamanvälähdyksiä. Pääsinpä vielä kehaisemaan, että en päätynyt päivän aikana yhteenkään valokuvaan.

Niin, paitsi yhteen. Tasaillessani huojentuneena hengitystäni jälleen onnistuneen pakoreissun jälkeen huomasin, että olin päätynyt suojiin Instrumentariumin pisteelle, ja hetkessä olinkin kuvauttamassa itseäni ständin edessä, sillä pääsin mukaan Indiedaysin ja Instrumentariumin, http://www.instru.fi/silmalasit/ (mainoslinkki), oivalliseen kampanjaan. Hetkessä hiffasin, että heidän silmä- ja aurinkolasivalikoimansa ei olisi ainoastaan pelastus taannoiselle huonolle naamapäivälle, vaan myös edessä siintäville kesäkuukausille; mallailin mielessäni täydellistä festarityyliä pyöreillä hippilaseilla, trendikästä city-lookia jättimäisillä arskoilla, sekä rentoa ranta-/mökkeilystailia kavereiden kesken huolettomilla, mutta näyttävillä aurinkolaseilla.


Olin niin jumittunut kesäfiiliksiini, että silmämunat pyörivät ihastuksesta kuopissaan kuin ravihevoset, ja hymyilin vienosti roikottaen kieltä poskella täysin huomaamattani, kunnes yksi Instrun pisteen asiantuntevasta henkilökunnasta havahdutti minut todellisuuteen ja huikkasi ystävällisesti, että tarvitsenko kenties apua valinnan kanssa. Kohdistin hapuilevan katseeni asemiin ja naarasin kielen takaisin suuhuni. Vai että tarvitsenko?! Tyylikästä valikoimaa oli niin paljon tarjolla, että jos en saanut sydänkohtausta juostessani kameroita pakoon, sain sen viimeistään siinä vaiheessa, kun sovittelin kiinnostavampia kehyksiä kehyksien perään.

Lopulta valitsimme nokalleni melko suurikokoiset kakkulat, joita aluksi hieman ujostelinkin, mutta vakuuttava asiantuntija onnistui kääntämään pääni. Nyt myös kolmella teistä lukijoista on mahdollisuus voittaa itsellenne aurinkolasit (maksimiarvo 179e) osallistumalla arvontaan äänestämällä kaikkien bloggaajien laseista suosikkisi ja täyttämällä yhteistietosi osoitteessa  http://showroom.indiedays.com/instrumentarium-kevat-2014/. Ei kannata skipata arvontaa, sillä mikäli spontaani kesämyrsky yllättää sinutkin, voit aina huijata näyttäväsi superhuolitellulta piilottamalla räjähtäneet ripsivärit hurmaavien aurinkolasien taa...

2 kommenttia: