MONKËY BUSINESS

.

tiistai 9. heinäkuuta 2013

PUSKAPUSKAPUSKAPUSKAPUSKA
 Nauran perseeni vieläkin irti, ku hoksasin Pyryn näyttävän tuoreessa inttilookissaan aivan Lumikin ja seitsemän kääpiön Vilkkaalta. Alla todistusaineistoa jos ette usko:

 Lumikin katsoneet tietävät, että Vilkas on polvenkorkuinen autistilapsi, joka ei paljoa puhua pukahda. Onneksi Pyry on kuitenkin metrin kaksoisolentoaan pidempi, eikä suinkaan mykkä. Ei ole nimittäin järin tsemppaava ajate, että Vilkkaan kaltainen kääpiölänkisääri palvelisi Suomen puolustusvoimissa.


Tapahtuma oli tosiaan nimeltään Puska, joten nimi jos mikä sai minut suuntaamaan paikanpäälle yhtenä viivana. Ei varmaan ole kellekään jäänyt epäselväksi, että viihdyn hirvikärpästen ja nokkosten riesaamissa paikoissa. Pitihän minun näin ollen päästä teeman mukaisesti oikein kylpemään mäyränpaskassa, muurahaispesissä ja koivupihkassa.
 Alkoi satamaan rankasti ja sen myötä vituttamaan vieläkin rankemmin, sillä ei auttanut muu kuin lähteä kesken ihanan illan kotiin vaihtamaan kuivat releet ylle. Loogisena yksilönä sen sijaan, että olisin muiden tavoin kiiruhtanut pitämään sadetta puun alle, päätin väsätä Alepan muovipussista itselleni sadetakin. Vissiin väärinarvioin kehoni pinta-alan, sillä pussukka suojasi peräti pääni ja hartioiden verran lääniä sateelta. Eipähän kastunut tukka.

Toisaalta oli hyvä lähteä ajoissa kotiin, koska aamulla suuntasimme S:n pikkuveljen rippijuhliin. 4 kommenttia: