MONKËY BUSINESS

.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pissis-parodiaa

Meikäläinen se vaan jaksaa kritisoida Neiked Truuthia: tällä kertaa Pissis... Pirkon muodossa. Mielestäni elämä tulisi ottaa paljon vakavemmin - onhan se nyt tottavie mukavempaa sitten seuraavan milleniumin aikaan chillata  pahasti senilöityneenä pitkittyneessä vaaka-asennossa sairaalavuoteella ja surkutella elämän lyhyyttä. Unelmani olisi viettää elämä nillittämällä naamari nurinperin ja havahtua siihen, että tässähän sitä jo kituutellaan eläkeläissäästöillä ja hamstrataan Valintatalosta Tena Leidejä.  Eikö teistäkin tällainen tosikkolaiffi olisi metkaa?Sävyero Pirkolla on ainakin kohdillaan
Jos joku kaipaa haastetta, kokeilkaapa meikata ilman kunnon peiliä.

17 kommenttia:

 1. Näytit vähän koomaselta Rauhalta tossa lopus!! Tosi kiva kyllä toi sävyero. ::) Tulee ikävä ku joutuu lueskelee näitä sun loistavia juttujas ja sit äääääh flkeepslstetweptteoyiesetf toiv. tuut parkanoon tikeileen taas joskus. :) terv. koomarauhasiskosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. näytän aina koomalta! :D

   totta kai tulen tikeilemään ja vetämään ontuvaa sikaa, olet hupsu <3

   Poista
 2. Tää on ihan paras! :D

  VastaaPoista
 3. tätä myötähäpeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tarkoituskin! ;-----D Blogini tärkein tavoite on myötähäpeä.

   Poista
 4. Tykkään erityisesti tuosta pusukala-ilmeestä videolla :DD

  VastaaPoista
 5. Tää on AIVAN MAHTAVA!:DDD

  VastaaPoista
 6. Vau mikä looook. ;) Haha :D Mikä tuo toinen videon jälkimmäinen biisi on? Tuli oikosulku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiks ookin hottis ;) laulu on slayerin raining blood :)

   Poista
 7. hahaaa ei terve :DDDD vähä hyvä! ihan justiinsa eksyin sun blogiin ja sit näin tämän! vaikutat aika asenne mimmiltä ;)

  VastaaPoista
 8. Eikä!! Löysin sun blogin just ja heti ensimmäisenä tää video käyntiin.. pakko jäädä seuraan! Lisää näitä parodioita ja paras oli tossa lopussa kun hidastettuna laitoit huulikiiltoa x)

  VastaaPoista
 9. Haha, ihan paras tää postaus! Muakin ärsyttää noi "mä oon ihan meikittä tässä" -väitteet silloin kun pystyy selvästi näkemään, että toisella on kilo pakkelia naamassa.

  VastaaPoista