MONKËY BUSINESS

.

perjantai 23. marraskuuta 2012

Naked Truth vaiko sittenkin Faked Truth

Kukaan, joka yhtään blogimaailmaa seurailee, ei ole voinut välttyä Miss Naturelli-skabalta nimeltä "Naked Truth." Teille joille ajan hermolla pysyminen on yhtä heikkoa kuin maitopurkille, jonka parasta ennen-päiväys on mennyt ohitse jo vuonna viiskytkuus, kyseessä on siis eräänlainen haaste. Haasteen ideana on muistuttaa, että kukin meistä on todella viehkeä ja upea ihan omissa nahoissaan, jotka Jumala on meille armossaan lahjoittanut. Siksi olette saattaneet törmätä blogeissa eräiden kapinallismielisten bloggaajien traumatisoiviin naamakuviin, jossa sama tuttu bloggari on muuttunut huudien kauneimmasta Walking Dead-sarjan haudastanousseeksi zombieksi sitten viimepostauksen! Liekö he ovat saaneet maistaa kuulaa vanhan kunnon parapellumiaseesta, vai mistä tuo kalmankalpea rähjäisyys? Ei, he esiintyvät fotoissa siis meikittä ja täysin luonnollisina. Teille vanhentuneille piimäpurkeille sitten tiedoksi, että edellinen zombievertaukseni oli silkkaa läppää, sillä nuo haasteen oikeaoppisesti tehneet bloggarit jos jotkut ansaitsevat minun rispektini! Mainiota nähdä, kuinka kauniita leidejä niiden kuonakerrosten alta paljastuukaan.

Sitten päästäänkin näihin todellisiin luonnollisuussankareihin, joilla samovaari taitaa keittää vähän muutakin kuin teetä, kun ovat käsittäneet haasteen idean niin paljon päin sitä kuuluisaa.

Kerrataan vielä: ideana on pistää naamastaan (no miksei vaikka alastomasta ruhostaan jos niin mielii) kuva, jossa esiintyy ilman kuvanmuokkausta, meikkiä, clipsuhiustenpidennyksiä jne. Niin se luonto on vaan ihmeellinen, kun kaikesta huolimatta blogeissa törmää näihin apinoihin, jotka uhmaavat luonnonkauneutta pistämällä tiskiin kuvia, jossa heillä on selkeästi päänahkaan nidotut clip on-pidennykset, kun niitä ei kerta irti saa ja naama kuorrutettu itseruskettavalla - koska sitähän ei lasketa meikiksi. Tukka on tupeerattu sexysti pystyyn, ja valaistusta sekä kontrasteja ollaan muutettu niin, että kasvonpiirteet parhaiten tulisivat oikeuksiinsa. Turpa on jynssätty täysin puhtaaksi tärpätillä, mutta siitä huolimatta silmissä kuultavat utuiset ja levinneet ripsivärit rajauksineen kuin pommin jäljiltä - liekö se aiemmin mainittu parapellumi osoittanut lojaaliuttaan heille?

Itse en todellakaan ole yksi heistä, jotka menevät huutelemaan näille hairahtaneille lampaille settiä tyyliin "Ähähähä busteeeeeed, teikäläisellä on valokynää ja ripsväriä!", sillä osaan katsoa asiaa myös siitä perspektiivistä, että ehkä heille äärimmäinen luonnollisuus sallii pienet vilpit, kuten peitevoiteet, itseruskettavat, huulikiillot ja muut "huomaamattomat" meikit.

Vaikka mielestäni koko haaste on kiva muistutus siitä tsemppipaskasta, kuinka kaikki ovat kauniita ja ihania sellaisinaan, ihmettelen suuresti miksi meikittömyydestä tehdään niin yletön haloo. Sehän on yhtä tavallinen asia, kuin aina keskiviikkoisin postiluukusta putkahtava Aku Ankka. Minä kutsun tätä ilmiötä Faked Truthiksi.
Kuvassa J. Tukiainen meikittä

19 kommenttia:

 1. Jaha jes! Ihan loistova postaus! :) Ollaan me ainaki yhtä naturelleja ku rasvavillarauha konsanaan!!

  VastaaPoista
 2. missäs sun naked truth postaus on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvasin että ainakin yks tällainen kommentti tulee. :----D Taisin jo kertoa mun mielipiteen tästä haasteesta;

   "Vaikka mielestäni koko haaste on kiva muistutus siitä tsemppipaskasta, kuinka kaikki ovat kauniita ja ihania sellaisinaan, ihmettelen suuresti miksi meikittömyydestä tehdään niin yletön haloo. Sehän on yhtä tavallinen asia, kuin aina keskiviikkoisin postiluukusta putkahtava Aku Ankka. Minä kutsun tätä ilmiötä Faked Truthiksi."

   Mielestäni siis meikittömyyden pitäisi olla niin luonnollinen asia, ettei siitä pitäisi tehdä niin suurta numeroa. 8) Itse olen maailman laiskoin meikkaaja. Toisekseen, millä perusteella en "saa" kertoa mielipidettäni ilman, että minun tulee ottaa osaa haasteeseen? XD

   Poista
 3. Mulla ei nyt yhtään käy järkeen miksi hiustenpidennykset olisivat meikkiä? Eikö ne oo vähän väärässä kohdassa päätä sijaitakseen naamassa minkä ois siis tässä haasteessa tarkoitus olla meikitön?

  Mullakin epäilytti parin bloggaajan meikittömät kuvat, mutta kai ne sitte ois samalla vaivalla siloitellut mieluummin tummia silmänalusia tai näppyjä... Mulle ois tässä haasteessa varmaan vaikeinta olla sekaantumatta valaistukseen ja jälkimuokkauksella vähän parannella valon määrää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tarkoitetaan kai sitä, kun pidennyksetkin ovat eräänlainen "kaunistusmenetelmä." Mielestäni usea henkilö näyttää somemmalta pitkällä fledalla, kuin lyhyellä.:)

   Tattis mielipiteestä! :D

   Poista
 4. oooot huippu! postailisit useemmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kiitos!8) ihanaa että joku kaipaa minun postailevan enemmän. :')

   Poista
 5. Ja repesin Tuxulle :DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä! Naked truhtissa ois paras, et kuva ilman hiustenpidennyksiä, ripsen pidennyksiä ja meikkiä. En jaksa katella niitä kuvia, joissa puolet noista mainituista ja niin "elovena-tyttöjä!!"........ Hyvä teksti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeppis jepulis, samoilla linjoilla!8) Tänks!

   Poista
 7. Oih tuxu on niin kaunis meikittä <3333 :D

  VastaaPoista
 8. Käsitin kyllä, ettei kyse ole mistään kaikki ovat kauniita sellaisenaan jutusta ollenkaan. Kyse on siitä, että muistutetaan lukijoille, että sen pakkelin ja kuvankäsittelyn alla on ihan normaali tyyppi ja bloggari ei ole mikään supermalli, joten turha odottaakaan sellaista kuvissa.

  VastaaPoista
 9. amen ja halleluja, hyvä kirjotus!!

  VastaaPoista
 10. Pientä yleistystä... Eihän kaikki haasteen tehneet muokkaa kuvaa/meikkaa ollenkaan.

  VastaaPoista