MONKËY BUSINESS

.

maanantai 9. tammikuuta 2012

Sellanen viikko

Keskiviikko 28.12 - Minut kestittiin aikuiseksi Helsingin Amarillossa. Suopeat ystäväni pitivät kyllä huolen, ettei lasini ollut missään vaiheessa tyhjä... Tämä ilmeni siten, että jorasimme halki yön ja huudatimme kuluneita hittejä. Äänestä ei ollut enää loppuillasta tietoakaan. Kiitos keharikulkueeseen kuuluneille Katelle, Sonjalle, Pyrylle, Petrille ja Nikolle. ♥ Pilkun jälkeen hilpaisimme spurguilemaan sinne tänne. Lopulta rankkasade johdatti minut Pyryn hoodeille.

Torstai 29.12 - Minun oli määrä körötellä himaan heti kukonlaulun aikaan. Kuinkas kävikään. Jögäsimme Pyryn sängyllä koko päivän. Tilasimme pitsaa. Kuuntelimme musiikkia. Havaitsin tuossa tuokiossa, että olin keskellä sukukokousta. Menin rupattelemaan puolirampana Pyryn äidille, siskolle, tämän miehelle sekä heidän ihanalle vauvalleen. Sain pitää ihmispentua sylissä, vaikka näytin Pyryn kuteissa aivan Tapanilan pahimmalta nistiltä. Cool.

Nukuimme käytännössä koko illan. Kello 12 yöllä heräsimme, ja aloimme nauttimaan hieman alkoholia. Emme jaksaneet lähteä mihinkään. Ikkunalaudalla oli enkelimuki. Aamukuudelta harrastimme kimppalaatoittamista. Oli hauskaa.

Pyry ja piru. =) Täytyy kai täälläkin mainita, että tutustuimme erittäin hämmentävissä (=ja kivuliaissa) merkeissä. Tuskassa '10 minä torvelo astuin Pyryn käden päälle. Jaa siis mitenni tutustun ihmisiin kummallisissa tilanteissa?

Perjantai 30.12 - Piti lähteä kotiin, vale. Olin taasen keskellä sukukokousta. Paskoja, tasottomia ja ennen kaikkea ala-arvoisia juttujani joutui kestämään siskon, vauvan ja äiteen lisäksi Pyryn isukki. Siinäpä vasta oli rempseä kaveri! Söin perunaa ja jauhelihakastiketta vaikka ei hevillä tehnyt mieli. Nukuimme. Heitimme huonoa ja väsynyttä läppää. Nauroin. Tajusimme, että pitsalaatikot on kuvitettu jouluteeman mukaisiksi. Illalla menimme porukalla lähibaariin parille.

Lauantai 31.12 - Heräsin aamuviideltä ja läksin juna-asemalle. Silmät olivat muurautuneet rähmästä kiinni. Astuin tyytyväisenä pendoliinoon. Aikani köröteltyäni junassa, koin multimaalisen ahdistuksen ja äärimmäisen surkuhupaisuuden hetkiä. Konduktööri nääs julisti minun kavunneen väärään junaan. Aloin ulisemaan epätoivoisesti. Käsitin, että näin ei vaan voi käydä muille kuin minulle. Häivyin junasta murheellisesti uikuttaen, joskin huvittuneena. Siinäpä sitten hiimailin hyytävässä kylmyydessä randompaikkakunnalla. Keksin, että voisin lampsia lähimmän hotellin aulaan nukkumaan jahka oikea juna lähtisi. Niin teinkin. Hymyilin nerokkaalle idealleni. Hotellissa haiseva herra jututti minua. Rahat oli loppu, en saanut vettä juoma-automaatista. Kiva hotellitytsy toi minulle lasillisen. Kello kävi, loikkasin viimein oikeaan junaan.

Kotiinpäästyäni liiskaannuin sängylle. Peitto korviin ja univelat hemmettiin. Heräsin iltapäiväneljältä, sillä oli määrä mennä juhlistamaan uutta vuotta sankin joukoin kaverille. Ja niinpä minä menin sinne. Oli superhauskaa! Menimme lopuksi paikkakuntani ainoaan paariin. Sielläkin oli superhauskaa! Kävelin kotiin yöllä. Pudotin lapasen. Matka oli hauskista hauskin, ja ohikulkijoilla oli varmasti yhäkin hauskempaa.

Sunnuntai 1.1 - Söin kinkkukiusausta ja katsoin oc:ta. Pelasin codia.

Maanantai 2.1 - Katsoin oc:ta

Tiistai 3.1 - Katsoin oc:ta. Tutkiskelin mysteeristä kuhmua päässäni. Join paljon ja jäystin jääpaloja. Kävin helvetin monta kertaa kusella.

Keskiviikko 4.1 - Katsoin oc:ta. Erosin kirkosta.

Torstai 5.1 - Kehtasin näyttää turpaani valoisan aikaan. Menin lenkille. Nuha vaivasi plikkaa, joten niistin monta kertaa. Laitoin huulirasvaa nenään.

Perjantai 6.1 - Katsoin oc:ta ja raavin persettä.

Lauantai 7.1 - Olin kavereideni kanssa humputtelemassa. Pelasimme Aliasta, jossa olen ehdoitta yliveto. Veikkasin, että hevosilla on suitset jalassa. Hittolainen. Oli kivaa. Podin erittäin huonoa omaatuntoa "blogiaktiivisuudestani."

Sunnuntai 8.1 - Nukuin. Höröttelin itsekseni. Traumatisoiduin lohesta.

Maanantai 9.1 - Heräsin kolmelta yöllä, eikä uni tullut enää silmään. Vitutti. Tarmopuuskissani aloin piirtämään jo kauan uupuneita kuvaamataidontöitäni. Kirjoittelin shaissea. Nukahdin. Heräsin uudemman kerran aamulla. Hakkasin päätä seinään. Tajusin, että on kouluaamu. Kävelin kouluun reippaasti hymyillen. Oli mukavaa.

Oli kiva loma.

14 kommenttia:

  1. Miks erosit kirkosta?

    VastaaPoista
  2. HEH HEH mun sisko meni kerran väärään junaan...:D

    VastaaPoista
  3. itekki aion erota kirkosta heti kun täytän 18 :D vai, että raavit persettä, oot hupaisa tyyppi (:

    VastaaPoista
  4. Mulla on kaveri jolla kävi vielä paskempi mäihä junien suhteen. Väärään junaan astui tämäkin ja tajusi kyseisen asian vasta matkustettuaan kaksi tuntia päinvastaiseen suuntaan :D

    VastaaPoista
  5. Seurusteletteko te?:] puhut vähän siihen sävyyn.

    VastaaPoista
  6. NAINEN minne oot hävinny, onko seurustelu (jolta toi vaikuttaa SORI nyt vaan!!) pehmentäny sun pään ja oot sitä kautta unohtanu bloggaamisen?

    YHYY

    VastaaPoista
  7. NANNANANNANANNANANNANANNANANNA where are juuuuuu we miss your jokes D:::

    VastaaPoista
  8. Takasin sorvin ääreen nyt nanna senki SEURUSTELIJA! ;))))

    VastaaPoista
  9. OOTKO ENÄÄ ELOSSAKAAN? :(

    VastaaPoista
  10. Myhhyyyyyy mis ooot?

    VastaaPoista
  11. great blog honey!!
    great pictures!!!
    xx

    VastaaPoista
  12. EN HALUIS ALKAA YLIFANAATTISEN KUULOISEKSI TAI MITÄÄ MUTTA _NAINEN, RAAHAA PERSEESI PIAN TAKAISIN KONEEN ÄÄREEN!_

    VastaaPoista
  13. pitäsköhä alkaa huolestuu et ooks kuollu tai jotai......... >:-------(((

    VastaaPoista
  14. Seurusteletko oikeesti? MISSÄ SÄ OIKEIN OLET??? :/

    VastaaPoista