MONKËY BUSINESS

.

maanantai 7. marraskuuta 2011

Rimppakinttukusetus

Minä olen reilu kuoma sydän täynnä ehtaa kultaa. En koskaan häpäise ystäviäni julkisilla paikoilla, en saarra heitä vajaavaisuudellani vitutuksen syövereihin, en koskaan ahdistele heitä saatika puijaa heitä mitä kummallisimmin verukkein. Facepalm. Suoraselkäisyyteni kuulostaa jopa niin utopistiselta tilalta että ansaitsisin vähintäänkin tunnustusta Nobelin rauhanpalkinnolla.

Onneksi se oli vale. Ystävieni ja minun välillä taitaa vallita ikuinen leikkimielinen kostokierre. Ja mikäs sen piristävämpää kesken ankean koulupäivän kuin kusettaa armasta toveriani kera tekojalkain. Siis anteeks mitä? Ja tosiaan, apureita ei paljoa tarvinnut houkutella juoneen mukaan. Tarkoituksena oli siis heivata kaverini auton alle puoliksi tekokintut ja stalkata mahdollisia seurauksia.

Voin muuten kertoa ettei ollut helppo juttu! Piti huolehtia muun muassa ajoituksesta ja jalkojen salarahtauksesta kouluun. Ja siitä ettei jääty kiinni. Huhhuh, liikaa aivotoimintaa meikäläiselle.

Niinpä sitten kellojen soitua hamuilimme reittimme selväksi kohti pirssiä kera Ibattimen. Pari muuta pidättelivät ystävääni sillä aikaa. Minua kiihottaa kamalasti ajatus miltä olemme näyttäneet kun luikimme kuolemaisillamme nauruun tekoraajojen harottaen kohti taivaita- puhumattakaan punteista lentävistä eristeistä ja täytteistä.

Ujutimme kantturat nätisti puolittain auton alle. Sijainti ei ollut riittävän hyvä, piti siirtää kintut toiselle puolelle. Aika kävi.

Kusetimme siis ihanaista polkkatukkaista brunettea. Muut henkilöt tiesivät juonen.Ajatukset päässä luokkaa: "MITÄ VITTUA, MITÄ VITTUA, MITÄ VITTUA, MITÄ VITTUA? - HAHAHAHAHAHAHAHAH." Aaaaaah muuten kun olin niin intopinkeänä jännityksestä että jutut nyt olivat mitä olivat.

Joo hohoho. Jos totta puhutaan niin tässä källissä ei ollut edes mitään ideaa...... Mutta hupaisaa oli.

Kaikista parhaimpia olivat randomien reaktiot. Puolittainen ruho auton alla todellakin säikytti tyypin jos toisenkin. En saa kuvaa päästäni kun tyypit pitelivät rinnastaan haukkoen henkeä kuin ensisynnyttäjät tyyliin "hui saaaaatana minä säikähdin! Herraisä apua!" En olisi ihmetellyt toviakaan mikäli pari tyyppiä olisivat saaneet sydänkohtauksen siihen paikkaan. Sääli etten ehtinyt kuin yhden klipin kuvata kun kamerasta loppuikin jo akku.Joskus vielä uusiksi!

8 kommenttia:

 1. luin otsikon että rimppakintturusketus:(:( olen ehkä tyhmä

  VastaaPoista
 2. heihei ooks sä se joka joskus laitto demiin sen videon pilapuhelusta johki 020202? se ku sä esitit jotain äijää ja puhuit sillee hauskasti :)) ku toi nauru ton tokan videon lopussa kuulosti nii tutulta :D

  VastaaPoista
 3. reetttta, :--------D senkin hupsu! no mut mitä, luen itekin aina ihan väärin kaiken... :D

  Anonyymi, jo on aikoihin eletty kun minun naurukin jo tunnistetaan!!::: D Haha hassua! Ja jeppis, ihan oikein sä muistat!:) Se video on täällä blogissa.

  VastaaPoista
 4. Kuulostatte todella typeriltä ja teidän kikatus on lapsellisen kuulosta.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, voi itkujen itku!!:D Tärkeintä on kuitenkin hauskanpito. :) Elämässä on suurempiakin murheita kuin se, että nauru kuulostaa lapselliselta, eikö niin?

  VastaaPoista
 6. Laulaa ja tanssii ja nauraa Macarena mutta saatko sä smurffista tanssikaveria ~

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, heh heeee ::: D Sori jos olit joku noista joka säikähti hihi;D

  Anonyymi, JUST NII!: D heeeee marcarena!

  VastaaPoista