MONKËY BUSINESS

.

torstai 27. lokakuuta 2011

Naapurini todisti herkkää kaksoisleukatuokiotani

Kesken vimmaisan datailun katsoin ikkunasta yön pimeyteen. Havaitsin ikkunan heijastavan pääni moninkertaisena josta rietas idea- aloin pukertamaan hiki vitussa kaksoisleukoja.

Otin oikein vauhtia ennen kuin liiskasin leukani rintaan- tuloksena potra rivi tuplaleukoja. Hymyilin kaiken lisäksi irstaasti kuolanorot valuen leukojeni lomitse, jolloin hämyisä ikkunaheijastus loi sairaan ilmestyksen lasipintaan. Onni soikeana äkistelin toinen toistaan ahnaampia leukasettejä.

Kesken perverssitoiminnan olin näkevinäni koillisessa eloa, joten uteliaana kohdistin katseeni hitusen kauemmas. Tämä sai minut jähmettymään kauhusta paikoilleni- ainoastaan helttani väpättivät paniikissa yön hämärässä. Nimittäin vastakkaisen talon herrasmies oli jo miten kauan stalkannut toimiani ja nyt tuijotti minuun pakokauhun vallassa! Adrenaliinin virratessa asetin leukani nättiin riviin, oioin ryhtini ja vedin ikkunaverhot raivolla heijastukseni eteen. Huh, kuinka kuumottaa vieläkin, enhän minä tohdi enää näyttää turpaani valoisaan aikaan!

Tarinan opetus; älkää datailko häveliäin ilmein.

9 kommenttia:

 1. Oi eeeeei :------D Miten noin voi ees käydä? Tai sit se naapurin ihminen oli vaan harvinaisen taidokas ninja-stalkkeri..

  VastaaPoista
 2. ei vitsit mää nauroin, nää sun jutut on aina niin ihania :-------D ♥

  VastaaPoista
 3. voi vajaus sentään :--DD olisin niin halunnu nähdä sen naapurin ilmeen, varmaan luuli et esittelet sille feikkileukojas :--D toi vikakuva on iihana! (ok on noi kaks edellistäki)

  VastaaPoista
 4. hahahahha piristit kyllä nyt niin mun iltaa! oot niin ihana : -dDDDD
  t. kamPla

  VastaaPoista
 5. onkonälkä, joo älä mitään! tää on kai taas tätä kategoriaa että näin ei voi käydä muille kuin mulle. :'-D musta kans vähän tuntuu et siin on jotakin stalkkeriviboja, phuuuuh! ei se muuten vaan voi ilmestyä tohon noin. :(

  Veera, hahah hieno juttu!!:: D kiitos sulle <3:>

  Paula, no siis kunpa voisin sanoin kuvata sen ilmeen! se oli ensinnäkin niin järkyttyny kuin olisi juuri aaveen nähnyt, samalla kuitenkin epäuskonen ja jollain sairaalla tavalla vielä huvittunutkin jopa. :D mutta toisaalta ihmekö tuo, tuskin on monasti bustannut tyyppiä väkertämässä kaksareita, haha! ja kiitti!>:)

  Anonyymi, haaa kamPlakuomaseni. <3 sä piristät mua niinko varje dag, oot ihana kans! <3

  VastaaPoista
 6. repeen näille sun blogiteksteille aina iha kybäl,sä kuulostat nii uniikilta,rempseeltä ja ihanalta ihmiseltä!:D Ois siistii olla sun kaveri (:

  VastaaPoista
 7. Nanna TAASKO sä harjottelit noit kaksareitas :D oot hupaisa ♥ mennäänkö keittämään kahvia yhdessä, se voisi jopa onnistua tällä kertaa :--------)

  VastaaPoista
 8. HAH :D oot ihan taatusti ollu kunno nävös :D

  VastaaPoista
 9. Saana :- D no vähän piti reenata ettei jalo taito pääse ruostumaan. kyllä mä vielä opin, olen uuttera oppipoika! hihhi<3

  Anonyymi, no älä hitossa haha!!:--DDD

  VastaaPoista