MONKËY BUSINESS

.

maanantai 26. syyskuuta 2011

Liian punkea panttivangiksi

Kiitos silkan uteliaisuuteni, en voinut vastustaa kiusausta ja ujuttauduin sisälle tuohon kankaiseen haitariputkiloon.

Sutjahdin oikein sulavasti sisälle ja hymyilin tyytyväisen vittumaisesti taitavuudelleni. Tarkoitukseni oli vielä esittäytyä muulle kansalle ja tokaista jotain varsin nokkelaa tyyliin: "katsokaa, täältä rymyää mittarimato!" Nousin ruhoineni seisomaan jolloin keskellä huonetta tönötti indonesialaista toteemipaalua muistuttava barbaari. Yritin hamuilla käteni rakosesta ylös, mutta olin saada paskahalvauksen havaittuani, että olin liian punkea päästäkseni rullasta pois.

Aloin ähkimään tuskastuneena, kylmä hiki nousi jo pintaan- Olin jäänyt panttivangiksi! Parahtelin sen verta lujaa, että kuulin alakerrasta epäuskoista huutelua että missä oikein kuppaan. Vaikerointini muuttui tuossa tuokiossa vammaiseksi loikkimiseksi, jolloin alakertaan asti kuului tasaisen vaimeaa hypähtelyäni minun ja eloni puserrettua tuohon helvetin ihmiskebabrullan väliin. Tässä vaiheessa kuulin rappusissa painostavan hitaat askeleet ja jouduin paniikkiin. Enhän minä nyt taivas sentään uskaltanut selitellä että olin liian läski ihmistuubiin! Heittäydyin lattialle dramaattisesti lailla MacGyverin ja sätkin kuin mielipuoli ikään- ahtaanpaikankammo ja lähestyvät askeleet eivät olleet kovin hyvä combo.

Sitten kuin ihmeen lailla kinttuni soljahtivat ulos ja pukistin lantioni avulla koko kroppani esiin aukosta. Pääni jäi harhailemaan rullaan ja sokkona hamuilin tieni ulos. Silloin ovenkahva painautui alas ja toverini kysyi että koska lähdetään. Minä potkaisin minua vankina pitäneen putkilon sängyn alle ja virnistin idioottimaisesti helpotuksesta.


Minä lukemassa kokeisiin juuri nyt. Epäedustavin kuva sitten Taavetin ja Irmelin.

10 kommenttia:

 1. Eheheheeiii!! :D Kuinka repesinkään tuolle loistavalle tekstinpätkälle! Tosi hyvin kuvailtu :----D Voi jos tää mielikuva pyörii päässäni koko loppuillan... Eeeeeiiii :D

  VastaaPoista
 2. Siis mihin putkeen sä menit? :D

  VastaaPoista
 3. Miss Cold-Blooded, :::: DDDD Hahhah! Huvittava!:D

  Noora, no vittu kun en osaa selittää. :D Sellanen kankainen leikkiputkilo... Mä etin netistä josko löytyis.

  VastaaPoista
 4. eka luulin, että oot tukkeutunu johonki ihan vitun kireeseen tuubitoppiin :DD

  VastaaPoista
 5. saaks sulle ehottaa haastetta? haastan sut siin tapaukses esittää kaupungilla et sullon Touretten oireyhtymä,eli et normipuheen ohella yhtäkkiä saatat huutaa kanssakaverillesi VITUN HORO,PANETTAAKO? tai HAISTA VITTU ,tai et SULLA VARMAA SEISOO ynnä muuta settiä.sori oon vitun väsyny ni en jaksa skriivaa paremmin ja noiki on iha paskoja,mut tiiän et keksit much parempia :D tää tuli mielee joku aika sitte,ja sit keksin et hei sä voisit tehäki tän :D

  VastaaPoista
 6. millon teet taas postauksia tai haasteita :)?

  VastaaPoista
 7. KEKSIN SULLE HAASTEEN! Eli kuvaa kun soitat joskus yökahdelta randomeille ja sanot salaperäsesti "mä nään sut" 8D

  VastaaPoista
 8. NANNA BLONDI DILLE ET OO POSTANNU KUUKAUTEEN! :D senki laiskuuden huippu

  VastaaPoista
 9. Haaste: Mee bussiin ja sano kuskille pokkana "feisbuukkiin"

  VastaaPoista
 10. Anonyymi, haha en nyt suinkaan ::: D

  Anonyymi hei kiitti haasteesta!!!:D<3 tieks, mä varmaan tässä viikko sitten kiusasin siskoa kaupungilla esittämällä tourettea. huusin just kaikkea tollasta ihan sekoa ja päätöntä ja siskoparka meinasi kuolla häpeään. :D "VITUN HUORA!! NYSÄKULLI!!! LIHAVA PERSE, PANNAANKO??"

  Anonyymi, tein äsken juuri!:)

  Noora JOO AHAHAH::: DDD kiitti haasteestaa haha<3

  Saana, no soriii!:(<3 Tänään postasin. Mul on oikeesti ollu itellänikin huono olo kun en ole postaillut!

  Anonyymi, hei kiitti haasteesta, toi oli hyvä:-D<3

  VastaaPoista