MONKËY BUSINESS

.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Yhtä tuskaa

Kotona. Ja voin kertoa- tuntuu pirun haikealta.

Vuoden odotus ohi...

Mutta voin myös kertoa- oli pirun hauskaa!



Saavuin Torstaina stadiin ja ennen kuin rehasimme perseenperkeleemme leirintäalueelle toverimme Demoni piipahti juttusilla.


Maailman kaunein teltta. Viimevuonna teltanpystytystaidoillemme tuli nauramaan kaveri jos toinenkin, ja mikä ironisinta, sama henkilö nimeltä Tatu hyppäsi pimeydestä sattumalta luoksemme ja nauraa hörähti tekeleemmelle.


Tämä karvanaama on siis Tatu. Tulihan sieltä telttojen kätköistä sitten muitakin viimevuotisia naamoja- siistiä! Eniten huvitti syyt mistä nuo muistivat minut; olin se joka lauloi tuskassa virsiä, se sekopää kikatteleva blondi, se joka piirsi käsivarteen kikkelin... "moi, totta helvetissä mä sut muistan, piirsit mun käteen kyrvän ja se ei meinanut lähteä hevillä edes pesussakaan pois!"


Olipas mulla kestohymy päällä näissä kuvissa, ja ihan syystäkin.




Hervottoman isoon tuskatelttaan pääsi vain, jos suostui maistamaan tuota viinasta väkerrettyä kakkua. Siellä telttain alla pidettiin ne isoimmat jatkot ja tuskafiilistelykekkerit.


Suomi on luvattu metallimaa ja tästä syystä houkuttelee hevikansaa ympäri maailmaa. (-Itävalta, New Jersey, Saksa, Kalifornia...-) Kuvassa ihanat Bram, Margot ja Petie.



Kuvassa Sonja ja Kampela. Ok, hepun nimi oli Absolum mutta koska meikäläinen oli taitava, tyydyin kutsumaan tätä Abstintiksi. Entä sitten tuo Kampela? Noh, sanotaanko näin että toverini sai maistaa kalifornialaista vetistä suukkoa.



Perjantaiaamuna suunnattiinkin sitten ekaa festaripäivää kohti metrolla.


Jonotusta alueelle. Meillä oli suuria ongelmia löytää Suvilahteen- jälkeen kiertelyn ja kaartelun havaitsimme, että alue olisikin ollut metroasemalta vain muutama sata metri vasemmalle...


Mutta päästiin sitten lopulta perille. Tuskaa on jo vuodet juhlittu Kaisaniemessä, tämä vuosi oli poikkeus. Uusi alue toi myös muita uusia totutteluja, nimittäin tänävuonna alueelle ei saanut tuoda alkoholipitoisia nesteitä. Tämä olisi normaalisti toki vaikuttanut tanhuamiseen, mutta tyypit menivät vain ulkopuolelle juopottelemaan. (Tai vaihtoehtoisesti kuljettivat salaa alueelle.) Me noudatimme kumpaakin, mainittakoon että monen rintavarustus näytti uhkeammalta nesteellä täytettyjen minigrippussien ansiosta. =)





Odottelimme hilpein mielin keikkaa jos toistakin.




Arch Enemy. Olin laiska ottamaan kuvia!




Leevi ja pyry pippalofiiliksissä.


Tän tyypin nimi oli Markus ja se oli kauheen kiva kun nosti mua et näin lavalle ja pitattiin yhdessä!


Lol.



Pyryllä oli pakonomainen tarve sukellella puskien lomassa. Nyt selkää koristavat komeat arvet!



Lärveistä voi ilmeisesti havaita että päivä alkaa olemaan putkessa ja pian hilpaistaan jatkoille.

Rannalla wihoo!

Siinä siis torstain ja perjantain fiiliksiä. Luvassa lauantai, sunnuntai ja maanantai vielä!

11 kommenttia:

  1. ei hitto! mä nauroin niin paljon tolle sun selostukselle! ihana ja mulla on ikävä tuonne : <
    terveisin; kampelan toinen uhri

    VastaaPoista
  2. No niin on mullakin! Oikeesti halajan takas. Mulla on ollut iha tyhjä olo kun oon muistellu tuskaa ja mein surkeita läppiä ja kattonu tubesta kaikkia keikkapätkiä. :( Ahhhhh ihana kampela <3 <3 oli kyllä melkoinen vesileima.

    VastaaPoista
  3. Näyttää siltä että meininki on ainakin ollu kohdillaan :) Toivottavasti ens vuonna olis sellaset esiintyjät et iteki viittis lähtee. Ja toivoisin oikeastaan että festarit siirtyis Kaisaniemeen. Millanen muuten toi uus festarialue oli? Niin ja tottakai alkoholia pitää saada sisälle!!


    Alotin muuten kirjottamaan blogiani uudelleen, niin käy vilkaisemassa jos kiinnostaa:
    http://untiedandtrue.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. No meininki oli kyllä kohdillaan, ei voi muuta sanoa. :D No aluks olin ihan maani myynyt koska kaisaniemi oli vaan niin ässä paikka kun siellä oli ne nurtsit ja kaikki lähellä! Kun siihen tottu niin ei se niin paha ollut lain vaikka kaisaniemi oli toki paaaaljon parempi sinänsä. Olispa se taas ensvuonna siellä! Fiilis oli kokoajan kuitenkin katossa ja se oli tärkeintä! Ja totta hemmetis sitä viinaa pitää olla =D Onneks niitä pysty säilyttämään narikassa (tai taskuissa hih) ja humautella sitten välillä.

    Ja hei ihanaa ko oot taas alkanut kirjoittamaan blogias!=) Meen heti kattoo!

    VastaaPoista
  5. näin sut helsingissä, jeeee :D

    VastaaPoista
  6. Kaisaniemee tulee kyllä ikävä jos Tuska ei enää oo siellä muuurrrr :( Hyvä että oli onnistunu reissu, itelläkin oli onnistunut mökkireissu kavereiden kanssa joka ei ollutkaan niin onnistunut... : DD

    VastaaPoista
  7. ANONYYMI, LOL NÄITKÖ MISSÄ JA MIKÄ PÄIVÄ:D:D minua nolottaa, näytin varmaan ihan spurgulta! Olisit tullu sanomaan jotain. :'>

    Riikka, niinpä, kyl se kaisis vaan on se ainoo ja oikea tuskapaikka!=D Jaaha jaha, tais olla aika hulvaton reissu? ;D

    VastaaPoista
  8. :DDD näin sut tiistain forumin edes sitomas kengännauhoi, olis kyl pitäny tul sanoo jotai mut mul oli kiire :-D

    VastaaPoista
  9. Anonyymi, ei oo todellista ::: D Siinähän mä tosiaan olin tiistaina ja näytin täysspurgulta sen festariviikonlopun jälkeen!=D Hihi toivottavasti et saanut pahoja traumoja. ;D

    VastaaPoista
  10. Voi että, lieneeköhän sama Markus johon ihan randomisti tutustuttiin viime Nummirockissa! :D
    Joo näemmä juutuin selaamaan vähän näitä postauksia, vaikutat ihan mahtavalta tyypiltä :) ja mitkä tuskanostalgiat, aaaaauttakaaa

    VastaaPoista
  11. Hah haa tuo mysteeri-Markus on samas lukios kuin mä :DD

    VastaaPoista