MONKËY BUSINESS

.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

SUPER-BUSY-MONKËY

Voi pyhä sylvi, kyllä minun sydämeni on vereslihalla kuin ruoskitun sian perse kun en ole päässyt postaamaan! Tää on tätä kuuluisaa laiskottelua kesätsillausta. Eiks kuulostakin ihan semi-ihanalta mennä keskellä yötä kavereiden kanssa kruisailemaan peltojen lomitse, tietämättä päämäärästä. Pysähtyä rannalle kun autossa alkaa olla niin kuuma ja ahdasta että saa maistella kanssatovereiden suolaisia kyynärpäitä ja varpaita kun auto on lastattu täyteen meillä ihanilla vampeilla. (Auton ikkunoita koristaa ikkunaan liiskaantuneet naamamme, näin käy kun takapenkille heitetään Jarkko, Riku ja meikäläinen kasaksi.) Mennä siellä rannalla sitten soutamaan (meikäläinen pusertaa melojen varressa rystyset valkeina) vain pelastaakseen aavaan lipuvan rantapallon. Jatkaa matkaa autolla rantapallo messissä läpi hiljaisten kyläpitäjien, auringonlaskun kanssa kilpaa. Niinä hetkinä ei voi muuta kuin hymyillä erivammaisen irstas virne naamalla. Tätä on kesä.

Oli mulla pikaista asiaakin! (-sen lisäksi että minulle ei siis olla kaivattu hautakuoppaa.) Blogilla on yli sata lukijaa ja sen kunniaksi ajattelin sellaista snadia juhlapostausta, jossa laittaisin kaikkia enemmän tai vähemmän epäonnistuneita ja feilanneita haastevideoita. Kun kyseessä on minä, ei aina vaan voi napata. Miltä kuulostaisi?

Laitetaan nyt aluksi hieman muistojen verestystä, nimittäin ihan niinku veri föörst ja ensimmäinen Monkëy Businessin haastevideo. Törmäsin laivalla Antti Tuiskuun josta lähti mitä ratkiriemukkain idea; menin sanomaan Tuiskun Antille "Jag heter homo-Peter." Ei, minulla ei ole mitään ihanaista Antsaa vastaan. (En tahdo Tuisku-fanien usuttavan Al-Qaidaa kimppuuni.



Mulla on ihan mukavaa kuvasaldoa jussista, telttailusta sun muusta mukavasta että niistäkin lätisen sitten jatkossa.

1 kommentti:

  1. Tätä sun blogia on aina ilo lukea, tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistä! :)
    http://ewks-thetimeofmylife.blogspot.com/

    VastaaPoista