MONKËY BUSINESS

.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Osama bin Laden

Haha, otsikointi on tällä ainakin hallussa. Näin käy kun ei keksi mitään muutakaan näppärää joka sopisi aseisiin. Älkää tosikot ottako liian vakavissanne. Sori myös Al-Qaida, ei mitää henkilökohtasta...

Tänään olen sluibaillut koulussa, kuvattiin kuvaamataidolla lyhytelokuvaa ja meikäläinen sai tietenkin vastuuksi kuvata sellasella 8000 euron kameralla. Paineita? No ei yhtään. Oli muuten kyllä rento päivä, katseltiin kahdeksasluokkalaisten raivoisaa pesispeliä ja koulun jälkeen riensin sähkökitaratunnille. Hengailin kokopäivän muuten aivan liian tuhdilla vaatekerralla! Miksei kukaan kertonut että siellä porottaa aurinko kuin päiväntasaajalla?! Siinä missä muut kulkivat shortseissa ja pikkutopeissa niin mulla oli kokonaan musta asu, pitkähihaisine päivineen! Huhhuh.

Kävelin kotiin ilman kenkiä kun ne buutsit olivat liian raskaat ja hiostavat +24 asteessa! Olin varmaan erivammainen näky... Kotona vedin kevyet rytkyt päälle ja menin tarkka-ampumaan! Mun veljen piti niin polleena opettaa mulle ampumista joskus aikoja sitten mutta oon jo nyt sitä parempi.Ase on ihan vaan siis MP5 SD6 (Machine Pistole 5 Shall Damper)Mikäs menninkäinen se siellä tähtäilee? Tykkätte varmasti tuosta takapihan metsämaisemasta... Tervetuloa tänne kaupunginvilinään taas kerran!


:) Kivaa oli! Katselin noita kuvia ja havaitsin että meikäläinen on niin kalpea että hipiä ihan hohkaa valoa! Pakko saada väriä pintaan- ja mielellään niin nopeeta kuin mahdollista. Huomisen projekti on siis arskanotto!

5 kommenttia:

 1. MEE K-MARKETTIIN JA KYSY JOLTAKI KAUPPIAALTA ETTÄ ' MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN ' XDDXD

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, hei JOO!:DD Toi oli hyvä, innostuin tosta nyt! Kiitti paljon ideasta. <3

  VastaaPoista
 3. AAAAAAAAAA on se niin outoa että mut on siunattu yhellä näin upeella leidikaverilla

  tee karpositius

  VastaaPoista
 4. Soita numero palveluun ja kysy löytyykö esimerkiksi. Peter Panin, Ismo Laitelan tai jonku jonka sukunimi on joku kummallinen tai jotain tollasta, kyllä sä keksit ! ;)

  VastaaPoista
 5. Karo höpöhöpö mut samat sanat. <3

  Anonyymi, hihiii kiitos ideasta!:--D<3 Mun on jo pitkään pitänyt suorittaa jokin asiakaspalveluhaaste mutta piruvie kun en tiedä mitään numeroita! Ismo Laitela ja Peter Pan kuulostavat tosi hyviltä!

  VastaaPoista