MONKËY BUSINESS

.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Ei ollenkaan vaatekriisi!

Huomenna on siis se kauan odotettu kakkosristeily! Risteilyn ohella huoneessani (-ja etenkin pääni sisällä) seilaa raivoisa kriisi... Valtavat vaateröykkiöt ajavat mukavasti maton virkaa ja ovathan ne esteettisellä silmällä katsottuna tosi jees. Vaatekasat kun muistuttavat sillee semisti taideteosta Kohtalokas Myrsky, tai vaihtoehtoisesti...
...Historiallisia toteemipaaluja! Mikäs sen helpompaa valita asukokonaisuus kun tyhjätä kaappi ensin lattialle.


Olen muuten tosi iloinen kun järkkärini laturi viimein löytyi! (Eihän se ollut siis hukassa kuin sellaset puoli vuotta...) Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että kuvanlaatu paranee huomattavasti! Jippii. en tosin aio hylätä iki-ihanaa ja näppärää digikameraani, se kun on huomattavasti kätevämpi kuljettaa mukana. Tuli muuten mieleen että ollaan siskoni kanssa rikottu jo neljä digikameraa. :D Ja äiti arvosti.
Hain vähän inspiraatiota asukokonaisuuksien varalta.


Mietin, että tuon tyylistä härdelliä olisi kiva pukea! Yhdistäisin tosin nuo johonkin arkisempaan, kuten tennareihin, maihareihin tai saappaisiin. Oi miten tykkäänkään kontrasteista! Ei laivalle sovi kuitenkaan pukeutua liian fiinisti, hehe. Ostin tuon paljettisysteemin pari päivää sitten ja tuo vasemmanpuolimmainen on jo vanha tuttu.

Tai sitten himottaisi pukea vähän tylliä/nahkaa! En ole kumpaakaan riepua käyttänyt varmaan kertaakaan ja ne polttelevat tuolla kaapinperukoilla.

Piru kun tykkään tuosta niittilaukusta!

Njäääää, saan itsekin harmaita hiuksia kun en pääse nättiin sopuun mieleni ja vaatekasojen kanssa. Enköhän mää jotakin keksi.

Laivalla onkin sitten mukavaa kuvailla uusia haasteita. Multa löytyy yksi haastevideo tuolta uumenista ja lisäilen sitä tänne jonain päivänä. Palaillaan, mörjesss!


4 kommenttia:

 1. Oot söppänä tossa vikassa kuvassa :3 Pie hauskaa risteilyllä ja muista ottaa paljon mysteerisiä stringikuvia ;D

  VastaaPoista
 2. Öy jea. Kiitti Noora!:D Ja tottakai otan. ;-)

  VastaaPoista
 3. Thanks for your comment!!
  Love the shirt, is great!!
  Kisses :)

  http://paulie-trends.blogspot.com/

  VastaaPoista