MONKËY BUSINESS

.

lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulukuun tapahtumia

Joulukuussa...
 


 -Sebastian pääsi armeijasta, ja sitä juhlittiinkin kovin keinuvaisissa merkeissä nautittuani ehtoon aikana liian monta mansikkamarg... No ei, vaan koska satuimme kestimään nollapäivää myrskyisällä Silja Symphonylla, ja mitä muuta virkaa muka laivasiivoojilla olisi, kuin leikkiä Rosvoa ja poliisia jahtaamalla krapulaisten piilotettuja oksennuksia ympäri paattia. Haisevia ylläreitä pystyykin korjaamaan mitä mielikuvituksellisimmista paikoista, kuten kukkaruukuista, kannelta, karaokekirjasen sivuilta, maton alta, buffet-ravintolan sushipöydältä... Josta tulikin mieleen näin sisäpiiritietona, että suomalaistenhan sanotaan olevan oikeata kierrätyskansaa, joten ne mahassa marinoituneet yrjöt ja lervat menevät vähin ääniin uusiokäyttöön sushien merilevätaikinoiden väliin. Ikään kuin siistijöiden kostona.
-Oheisissa kuvissa piilee syy, miksi muut nettipervot eivät ole löytäneet minua hönkimästä kiimaisena koneeni näytölle; nimittäin se joulu. Ajattelin edes kerran vuodessa rajoittaa kuolemansyntejäni seitsemästä kahteen, ja syyllistyä ainoastaan ylensyöntiin ja laiskuuteen. Lanttulooraa, lohta, suklaata, glögiä, rosollia, aaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah.
-Jossakin välissä täytin pyöreät 20, josta luojalle kiitos, ettei kyseisistä kekkereistä kertynyt sen kummempaa kuvasaldoa.
-Uv:kin juhlittiin hauskassa porukassa, mutta senkin kuvasaaliiksi päätyi vain tuo viimeinen Ryhmä rämä-pose, ja säälittävä ilotulituskuva, joka näytti vain surulliselta räiskäleeltä taivaalla, joten en tohtinut edes julkaista sitä.

5 kommenttia:

  1. Hyi oot kamalan näköne, ja vanhan näköne myös. Ootko jotai 40?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Repesin ääneen, ja heitti muuten ikäarvio kymmenellä vuodella, sillä itse asiassa 50 tulee joulukuussa täyteen! :D Muista ottaa hei ne lääkkeet kiltisti!

      Poista
  2. Oot ihana♥♥♥♡ Voitko seuraa mua instagramissa (maisa.maisuli) pliiiiiis! Oot tosi nätti ja upee♥ sun ois pitäny voittaa bb!
    Pus Pus

    VastaaPoista