MONKËY BUSINESS

.

maanantai 11. marraskuuta 2013

VAIHDEVUOSIEN RIIVAAMA

Nyt ollaan sitten tultu tähän pisteeseen, että elämäni kohokohdat kulminoituvat Afrikan tähteen ja lauantailottoon. Tervetuloa mummoikä ja vaihdevuodet, teitä on odotettu hartaasti. Saa nimittäin hyvän tekosyyn varjolla maleksia kaduilla kuumien aaltojen aiheuttamat, joskin kiusalliset hikiläntit kainaloissa, tai olla sheivaamatta kolmeen vuoteen hormonitoiminnan kiihdyttämää karvankasvua rintakehältä ja ylähuulilta. Meikämummolla ei alakerran lettu kuivu kasaan libidon laskemisen myötä, päin vastoin, nesteet ne sen kun valuu irvokkaasti pitkin reisiä, tosin virtsankarkailun muodossa...

Ja koska vaihdevuosina mielialat heittelee yhtä voimakkaasti kuin mies tottelematonta vaimoa päin seinää, on minulla täysi oikeus suuttua jokaisesta poikkipuolisesta sanasta, joten pienikin hienovarainen huomautus kainalolänteistä tai huulikarvoituksesta on ihan tarpeeksi hyvä syy saada minut leyhyttämään kostoksi suolaisia kainaloitani tai vuorokauden vanhaa, hikisen ummehtunutta virtsavaippaani vinoilijan nenän edessä.

12 kommenttia:

 1. oot niin sick koko muija :DD - Elli

  VastaaPoista
 2. Sä oot ihan hirmuisen kaunis ! :o

  VastaaPoista
 3. Oot mun idoli koska oot aivan mahtava. Ei mulla muuta D:

  VastaaPoista
 4. Toi Leijonasydän oli ainakin mun mielestä tosi hyvä leffa! :)

  VastaaPoista
 5. Miten saat sun ihon näyttään noin "heleältä"? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, näyttäisikin heleältä :D Kaipa se sitten hoituu tuolla mineraalimekkivoidejauheella (??) ja saman sarjan aurinkopuuterilla. Ne on tosi kevyitä, mutta sisältää kummiskin sairaan hyvän pigmentin!

   Poista
  2. Onko sulla antaa linkkiä siitä meikkivoiteesta?

   Poista