MONKËY BUSINESS

.

tiistai 15. lokakuuta 2013

DIGGAAN DIGGAAN

Kuvista voi joku nokkela päätellä minun pitävän ainakin safkasta, punkista ja kavereista. Ja psssst, en nyt yritä kyseenalaistaa teidän lukijoideni älykkyyttä, mutta sivuseikkana ja väärinkäsityksien välttämiseksi tahdon huomauttaa, etten sillä ruoasta diggaamisella koettanut väkevän vittuilevasti vihjata siitä, kun lähes kaikissa kuvissa minusta sattuu näkymään säkällä vain hippasen verran vasenta korvaa koska olen niin pyylevän leveä armottomalle kameralinssilleni etten edes tahdo mahtua kuvaruutuun, vaan haluan ennen kaikkea ylistää mieliharrastustani. Ja menkööt tässä samalla nekin olennaiset tunnustukset, että punkilla en sitten tarkoittanut niitä ällöttäviä luteita ja tuholaisia joita pidin lemmikkieläiminäni siihen asti kunnes vanhempani nöyrtyivät ostamaan minulle koiran, enkä kautta viiltelyarpieni omista ainuttakaan kaveria, mutta tapaan silti kutsua ystävikseni niitä, joiden housunpunteissa roikun epätoivoisesti ruikuttaen paikasta A paikkaan B.

8 kommenttia:

 1. miksi poikaystäväsi on kiiltävä keilapallopää alias hän on kalju? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein ymmärtänyt kysymystä, mutta siis samasta syystä miksi jollakin on polkkatukka, toinen viihtyy kikkarapäänä ja itse olen blondi - eli koska "tyyli" miellyttää :) Oli hällä joskus pitkäkin liuhuletti, mutta se olis joka tapauksessa pitänyt leikata nyt inttiä varten tuollaseks keilapallopääksi. :D

   Poista
 2. Tää blogi on nyt tainnu vähä menettää alkuperäisen tarkoituksensa. teetkö enää niitä ihania haasteita vai onko tää ihan tavallinen lifestyle-blogi nykyään? :( ennen oli parempia postauksia, sillon ihan alkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeessa olette ja oon itsekin vähän, tai oikeestaan ihan älyttömän, harmistunut asiasta :( En siis omista enää kameraa jossa on videotoiminto, joten haasteiden kuvaaminen on siksi jäänyt taka-alalle. Kiitti kuitenkin rehellisestä palautteesta! Koitetaan palata taas sorvin ääreen kun kameraprobleema hoituu! :)

   Poista
 3. haastoin sut blogissani, teksti nro 061. Your welcome.

  aanitehoste.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Ei hitsi. Mä nään meissä pareissa jotain samaa! Mulla ja sulla lävärit, ollaan blondeja, poikaystävät kaljuja bändipaitamiehiä... :D Tuli semmoset doppelgänger-fiilikset hoho....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei helkutta, nyt kun sanoit! :--------D Hahhaha, vähä hyvä! Kiva tietää, että mun kadonnut sisko löytyy sieltä vähä pohjosemmasta ;)

   Poista