MONKËY BUSINESS

.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

No onhan tässä vierähtänyt peräti yksi postauksellinen kauhukokkailuistani. Tälläkertaa ruokalistalla komeili (k)riisi. Keittämisen lomassa inspiroiduin kertomaan teille kolmenlaisesta ihmistyypistä:

1. Auli Ainaonnistuva - Auli on jumalasta seuraava, varsinainen yli-ihminen, jolla hommat vaan skulaa aina täydellisesti. Podet huonoa omatuntoa, kun salaa toivoisit, että Auli liukastuisi edes sen yhden ainoan kerran - tai parhaimmassa tapauksessa - saisi lennon ansiosta farkkujensa takalistoon kolmen nyrkin kokoisen reiän ja kaupan päälle pastakattilan päähänsä. No menkööt, hankkisi samassa hötäkässä itselleen vaikka luunmurtuman!

2. Kerttu Keskiverto - Kun kerttu pistää hihansa heilumaan, lopputulos on yhtä tylsä kuin pizzerian veitsisetti. Kaikesta huolimatta Kertulla tuntuu olevan homma hanskassa, ja pesti kuin pesti hoidetaan kunnialla loppuun, aina keskinkertaisesti. Kertulla ei räisky, ei koskaan, ei edes rasva kattilassa. Tätä ihmislajia todennäköisimmin kadehdit, mikäli kuulut ihmistyyppiin 3 (alempana kuvaus).

3. Erno epäonnistuja - Eli yhtä kuin minä. Siis täydellinen luuseri, aikaansaamaton vätys, kurja imbesilli... Tunnetaan siitä, että on köökin puolella täysin epäonnistunut ressukka, jonka kokkailujen loppuunsaattaminen ilman palokuntaa on yhtä epätodennäköistä kuin marsilaiset tuolla jossakin. Ernoja ei kukaan kadehdi, mutta säälitaputuksia selkään ansaitaan niin paljon, että selkärankani on taipunut vuosien saatossa messevälle mutkalle.


Koska koko keittiö haisi samalta kuin uunissani oltaisiin ruskistettu puolitusinaa juutalaista ja pari muuta "vääräoppista", oli meikäläisen pakko hommata pöytään jotain freshimpää sapuskaa. Salaattia kiitos. Kyllä kelpaa!

 Auschwitz-tunnelmat eivät jääneet ainoastaan keittiöön, sillä ulkona hengaillessa tuntui, kuin itse olisin ollut polttokrematoriossa. Niin paljon aurinko on meitä hellinyt. Ja kyllä muuten kelpaa taas, en valita!


6 kommenttia:

 1. Jos viime postauksen lasagne näytti hyvälle ja oikein syömäkelpoiselle, niin tuota en kyllä enää söis :D Oikeesti miten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah sanos muuta! :D Erittäin hyvä kysymys....

   Poista
 2. Onpa mahtava blogi ja hupaisa kirjoitustyyli :D

  VastaaPoista