MONKËY BUSINESS

.

torstai 6. kesäkuuta 2013

KATUSPURGUT







                                    Ei ole kesää ilman puistoilua kera rakkaiden ihmisten.

Ja kuten kuvista voi päätellä, niin ensiviikolla syödään jotain muutakin kuin makaroonia. Siinä vaiheessa kun perseaukisuus yltää sille tasolle, että tässä taloudessa nautitaan kynsiä ja räkää lounaaksi, ovat lisätienestit paikallaan. Toisinaan pakkaamme siis kitaran, huuliharpun, vahvistimen ja anopin palaset (vitsi) laukkuun, ja lähdemme kuoroilemaan pyhäkouluhengessä. Joillekin hardcore-settimme on liikaa, sillä eräs ilta päädyimme Jimin uuteen Vartijat-sarjaan mesoamisellamme. Mutta mitäs pienistä, sillä yhtenä ehtoonakin tienattiin 90 euroa, joten loppukuun ajan sain leivän päälle pelkän ylähuulen sijasta jopa kinkkua. Siis ihan palvikinkkua, ei pyllyaukisen persenahoista höylättyjä siivuja.

10 kommenttia:

  1. no mutta, etkös olekis nanna93? :)

    VastaaPoista
  2. vittu oot mahtava! :D

    VastaaPoista
  3. oon myöhäs vähä mut tulin silti piristään. :) vouuu ihana blogi, ihan erilainen ku kaikki massa lifestyle tyyliset mut tämmöne et jaksaaa lukee! Kirjotat kivasti ja ooot kaunis! Haha vast kaks postausta lukenu mut luen viel lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti! Tosi siistiä kuulla. Musta tuntuu, että mun blogi on justaansa sitä samaa "menin kauppaan ja ostin nakkeja"-settiä, joten piristävä kommentti. Kiitos:)

      Poista
  4. sä mikää spurgu ku kaunis aito nainen ! <3

    VastaaPoista
  5. koska tullu se vartijat-jakso :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tullu viä, tulee kai enssyksynä/talvella :D

      Poista