MONKËY BUSINESS

.

torstai 30. toukokuuta 2013

Metka vapaapäivä

Minulla oli mainio vapaapäivä duunista. Aloitinkin sen relaamalla etupihani kallioilla kera viinilasillisen, hyvän musiikin ja mieluisan kirjan. Mutta rentoiluista viis, päätehtävänäni kun toimi kaikesta huolimatta karkoittaa muut auringonpalvojat apajilta, sillä olin ottanut asiakseni lösötä nurtsilla liian vähissä vaatteissa - neekeröitymisen toivossa. Asetan joka kesä sellaisen tavoitteen, että olisin niin tumma mustaa taustaa vasten, ettei siitä erottuisi kuin vitivalkoiset hampaat. Sääli, että hampaani ovat keltaiset.

Kuten ylemmästä kuvasta voi jotain päätellä, niin kaukaiseksi jäivät nekin rusketushaaveet. Sitten kun punaiseksi kärtsähtänyt roppa ja aaveenvalkoinen naama on muotia niin yeah - meikäläinen on kuumaa tavaraa.

Onneksi turpani alkoi olemaan tuossa tuokiossa paria muulle vartalolle, kun juoksin hiki hatussa ja pää punaisena kuin kommunistinen unelma Klikkaa mua-televisiosarjan kuvauksiin avustajaksi jo toistamiseen. En nyt tiedä tuleeko laajakuvatelkkareihinne minusta niin kauhean imartelevaa kuvaa sillä sen sijaan, että olisin edes yrittänyt edustaa, keskityin vain lappamaan herkullista murkinaa naamaani koska hei, se oli ilmaista!


Mulla oli tosi kunnianhimoiset suunnitelmat lähteä avustamisen jälkeen jatkamaan aurinkokylpemistä mutta hoho, eksyinkin shoppailemaan. Lopulta kiertelin tuskaisena muiden raivotautisten shoppailijanarttujen seassa niin kauan, ettei aurinko enää paistanut ulkona. Ja se juttu jos mikä oli suoraan sieltä, mistä aurinko ei paista. Eli perseestä.

Perseestä on myös se, että kaupoista ei tahdo löytyä mulle sopivia vaatteita. Ei siis kokojen puolesta, vaan makeiden releiden. Jos mun naama vaihtoi väriä punaiseen silloin kun juoksin aiemmin päivällä ympäri Helsinkiä, niin punastun entisestään kun kuvittelen itseni talsimassa kaduilla myötähäpeää herättävissä trendikuteissa.

Toisaalta, en omista minkäänlaista tyylitajua.

Letkeän vapaapäivän kruunaa tietenkin oman luovan puolen toteuttaminen, tälläkertaa maalaamisen muodossa.

4 kommenttia:

 1. Voi Anna! Ikävä tässä vaan tulee lueskellessa! :|

  VastaaPoista
 2. Sun pitäis kirjottaa niiiiiiiiiiiiin paljon useemmin! PLIIIIIS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kirjoitella useammin! :) Tässä välissä oli snadi puolen vuoden tauko, höhö...

   Poista