MONKËY BUSINESS

.

perjantai 14. syyskuuta 2012

Tunarin tarinat osa 173940382 - MAHALIITO

Yleisön painostuksesta jaan tarinan myös blogin puolella.

Aamulla laskeutuessani paikallisen S-marketin ulkorappusia todella unenpöpperöisenä, alkoivat kömpelöt - mutta ennen kaikkea atleettiset - itse Goljatin siunaamat klappijalkani sinkoilemaan kiusallisesti siksakkia kuin kansantanhuajilla ikään.

Ennen kuin ehdin edes viimeisen rukouksen lausua, olin jo lyhistynyt portahille sellaiseen polviasentoon, jota dominikaanimunkitkin alttareillaan vaalivat. Jotta en vahingossakaan olisi ollut turhan mainstreameri, valuin jo tuossa tuoksinnassa korkealaatuista ravintoa nauttineella elintasomahallani alas, samalla vastaehostetun lättyni tehdessä parempaa tuttavuutta paskasien rappujen kanssa. 


Kun vatsani oli lopulta saavuttanut röyhkeät kaulasta nivusiin ulottuvat jarrutusraidat, ja naamani oli saanut tarpeeksi tylyn kohtelun tappajatrapareilta, sukelsin suoraan fillariaan huoltaneen Pyörä-Pietarin jalkoihin. Hämmentyneen sedän oli selkeästi tuskaisaa päättää oliko yllätys hänen kinttujensa juurella selkeä merkki Taivaan Isältä, vaiko tuon hävyttömän nilkin yritys anastaa tämän vastakiillotetut sandaalit. En jäänyt suinkaan odottelemaan vastausta, vaan kasasin telotun eloni dramaattista pakomatkaa varten. 


Loppumatka sujuikin sitten yhtä rattoisasti kuin kammesta veivattavalla rullatuolimobiililla - joutuisasti ja erittäin kivuliaasti.


Ja nyt kuulolla kaikki, jotka ovat kiinnostuineita tästä jalosta urheiluaktiviteetista; Mahaliito onnistuu parhaiten perinteisellä tuhdimmanpuoleisella mäkkipäkillä, joten nyt on viimeistään aika vetää sitä kiisseliä ja pullaa naamaan! Pyykkilautavatsaisille; mikäli olette yhtä riskialttiita tunareita kuin minä, hankkikaa nuttunne alle luotiliivi mahdollisen kaatumisen jälkimainingeissa esiintyvän kipukynnyksen minimoimiseksi.

12 kommenttia:

 1. :D:D:D oon odottanut kuukausia postauksia!

  pisti muutes silmää, et ootko huomannut blogissaski esiintyvän kaveris/tuttus/anyway tehneen kanssa sellasen haasteblogin ku sä? D: seuraan senkin postauksii välillä niin sillä huomasin. et justsillee..-.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tiedätkö, meinasin tulla ihan samasta asiasta sulle sanomaan! luen anonyymina ja mielestäni on todella persoonatonta matkia omaperäistä ja erilaista haastebloggausideaasi. en tiedä tosin mitä itse tästä jutusta aattelet, siis onko se sulle ihan ok homma, mutta lukijan näkökulmasta tosi moukkamaista.

   by the way, ihana maha sulla ;D ;D pitää kai alkaa itsekkin kasvattamaan pötsiä.

   Poista
 2. Kiitos päivän nauruista :D::D Normipäivä! Olisi mukava nähdä joku päivä esim. Tikissä ja ehkä voisit harrastaa sielläkin pötsiliitoa? Rappuset olisivat ainakin selvästi jo toista tasoa! Humaltunteena sinulla olisi juopon tuuria eikä kävisi kuinkaan:)

  VastaaPoista
 3. p.s. katoin, että oho oot ottanu masustas kuvan :D ei toi varmaan oo sun.. :D

  VastaaPoista
 4. Täällä todella persoonaton moukka kommentoi sen verran, että jos olen oikein ymmärtänyt, niin tässä blogissa on lähinnä noita tollaisia "noloja" juttuja, häröilyä yleisillä paikoilla ja muuta vastaavaa. Korjatkoot joku, jos olen väärässä. Itse kaverini kanssa tuossa omassa blogissamme keskityn testaamaan ainoastaan terveyteen liittyviä myyttejä. Olkoot se sitten myyttiblogi, jos haasteblogi-nimitys on ehditty patentoimaan jossain välissä. Pyydän anteeksi kaikilta aiheutettua mielipahaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Mut hei oikeest, c'mon! Missä välissä tämä "haasteblogi" on patentoitu vain yhdelle ihmiselle? Voin vannoa, että blogger on täynnä miljoonia erilaisia haasteblogeja, osa enemmän toistensa kaltasia ja osa ei. Ja miun ja Nooran blogi ei ole LÄHESKÄÄN sama ku tämä, ei todellakaan! Eikä se ole oikeastaan haasteblogi, vaan missio pohjainen, testaus. Pohja sama, konsepti aivan erilainen. Mutta hankalahan se teidän anonyymien on se ymmärtää, kun kenelläkään muullahan ei voi olla haasteblogia, kuin tämän blogin kirjoittajalla... ; )

  VastaaPoista
 7. no eikse indeed mee nii et jos keksii erilaisen tavan tuottaa blogia niin siitä tulee sen jutun ja kunnian herra? en ainaskaa ite oo löytäny muit haasteblogeja. demist bongasin kun puhutte blogistanne "uunituoreena ja _erilaisena" blogin, vaikka ootte ottanu mallii mmonkeybusinesista. ;O kylähän täs on testattu esim niit ääni huumeita ja kanelin nieleskelyä ja sellast. saisit tehä taas useemmin niit haasteita ja testejä!: )

  VastaaPoista
 8. Itse asiassa tämä blogi ei käynyt mielessäkään (vaikka molemmat tämän etukäteen tiesimme, siitä ei käy kieltäminen), kun tuon oman päätimme perustaa, mutta eipä minun persettä kutita, jos joku tällaisesta asiasta mielensä pahoittaa. Nykypäivänä on vaikeaa olla omaperäinen, tekipä mitä hyvänsä, mutta tarkoitus ei ole ollut imitoida tai loukata ketään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli kun nykypäivänä on "vaikeaa" olla omaperäinen, pöllitte toisten ideat? Yeah right, hieno perustelu! Tuskin kukaan tästä edes on suuttunut tai loukkaantunut, meitä lukijoita vain ihmetyttää ilmeisesti blogin pitäjän kavereiden (?) _kohtuuttomuus_. Ja kuten sanottu, emme voi tietää itse bloggaaja näkökulmaa, kun hän ei ole tähä kommentoinut.

   Allaluetellut linkit eivät edes ole haasteblogeja.

   Poista
  2. Öööööö, mistä kohti nämä blogit eivät ole haasteblogeja? Ensimmäisessä lukee ihan blogin nimessä, että "haaste", vai onko minun lukutaitonikin rapistunut? Ja kirjoittaja haastaa ihmisiä maalaamaan ja antaa selvät ohjeet tekemiseen ja yms. Ehkä haasteblogejakin voi olla erilaisia, eikä kaikki ole tästä kopioitu... (?).
   Minusta tässä nyt hölistään ihan tyhmästä. En ole tämän blogin pitäjän kaveri, pidän vain hänen blogista ja kirjoitus tyylistä. Ja me ollaan kohtuuttomia, kun tehdään oma missioblogi (en käytä enää edes haastebloginimeä, etten loukkaisi nyt jonkin tunteita tässä) terveellisistä elämäntavoista?
   Ja meitä syytetään plagioinnista, koska tämän blogin pitäjä sattuu olemaan Nooran kaveri ja me kummatkin luemme tätä blogia? Kuinka me päätimme tietoisesti plagioida häntä ja tehdä täysin samanlaisen version? C'mon people. : ) Chill out. Kukahan omistaa sitten alkuperäisen lifestyle blogin? Niitähän on netti pullollaan! Ja ilmeisesti asia ei haittaa blogin pitäjää ollenkaan, kun ei vaivaudu kommentoimaan asiaa, joten päätän myös itsekin ignoorata tämän nyt hauskana huulenheittona ja keskittyä olennaiseen.
   Kiitos tosin tästä keskustelusta! Kukaan ei ole alentunut sentään täydellisiin idioottimaisuuksiin ja asiasta on keskusteltu monelta kantilta. Harvinaista nykyään täällä netin syövereissä...

   Poista
 9. http://laurankorttihaaste.blogspot.fi/

  http://magnoliahaaste.blogspot.fi/

  http://mandalamanday.blogspot.fi/

  Tuossa on nyt vain kolme ekaa haasteblogia, jotka löysin ihan vain googlen avulla. Ja miun puolesta tämän blogin kirjoittaja voi täysin pitää "haasteblogi" nimensä omana patenttinaa, ei haittaa miuu kuule yhtää! : ) Minun ja Nooran blogi onkin enemmän missio ja elämäntapa painoitteinen. Suuttukaa ken haluatte, ei se minnekää oo sieltä häviämässä! ; ) I have spoken. : D

  VastaaPoista