MONKËY BUSINESS

.

tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kertailua kuulumisista

Viimeaikojen kuulumiset, jotta itsekin pysyn menoissani kiinni:

Olin Tampereella näkemässä Sonjaa, Matsoa ja Saanaa. Jennykin piipahti varsin noileasti! Terassikausi avattiin.

Näin myös muita kavereita täällä ihan omilla huudeilla pelailutuokioiden merkeissä. Olen voittamaton, paras, lyömätön.

Menin Sebastianin kanssa Provinssiin telttailemaan. Monen sattuman kautta pääsin katsomaan Slayeria - oli p i r u n kova! Tosi kiva visiitti ja mukaan tarttui vieläpä mukavia uusia tuttavuuksia. Olimme reissussa pe-ti.

Sepe tuli kotikaupunkiini (lue: perähikiään) landeilemaan. Lagailua ja huvittelua.

Jussin vietin ystäväni illanistujaisissa grillailun ja muun mukavan oheistoiminnan merkeissä.

Lauantaina istuimme iltaa toisen kaverin tykönä ja päädyimme Stadin tollon kanssa metsään piehtaroimaan, upposimmepa myös suohon. Eksyimme vähän, mutta kyllä routa porsaat kotiin ajoi.

Maanantaina Helsingin vieraileva tähti häipyi mummolaansa ja minä havahduin, että tänätorstaina taas vuoden odotetuin riemujuhla, eli TUSKA-FESTARIT, TELTTAILU, PÄIHTYMINEN, odottaa!

Ja kuulumiseni ihan reaaliajassa ATM (fb-tilapäivityksestäni poimittua...) Vaikka kuinka rakastankaan Suomen suvea niin voi saamari... Meikäläisen ketarat ovat kuin spitaalisen ryhähärän omat! Tokko edes tapaninpäivään mennessä kehtaan vilautella näitä sääriä - joiden lihat itikat & hyttyset ovat siis kiskoneet hattuunsa - sillä pistokset ovat äityneet niin sairaan näkösiksi että luulis skrodeimmankin gangstan kaikkoavan kun meikä-seebu esittelee arpikinttujaan helmain alta. 

Olisi ollut taas pirusti postausmateriaalia, mutta kamera huhuuuu missä lienet... Sorry!

6 kommenttia:

 1. Jaahaa Jaaha! Taitaa ontuvalta sialta jäädä rakas Tiki kokematta lauantaina? D: Kuuluko mukavaan oheistoimintaan mm. mukin rikkominen vai mikä hiton kukkaruukkuvaasi se olikaan? :D

  VastaaPoista
 2. mirkku, taitaa jäädä tältä erää;D mutta tuskaatuskaafdsddf oon oottanu kokovuoden! parin viikon päästä sit laittaa jalalla koreesti, eiksni?:--D ja minä nyt rikon kaiken minkä saa käteeni....

  ANNE, ei oo ollu suunnitelmissa! :) mutta toisaalta, miksipä ei! kai sitä voisi pyörähtää vähä kaikkialla. ootko ite menos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten D&G:n peilini, jonka kuvittelen olevan aitoa laatukamaa. :DD Mitä se varmasti onk ku on Rhodokselta ostettu. Mut joo ens viikonloppuna pistetää todellaki jalalla koreaksi! 8))

   Poista
 3. tuli mieleen tässä se sun mansikkakarnevaaleihin liittyny postaus, nii aattelin kysyy että mahtaako sua siellä tänä vuonna näkyä? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahah kyllä vain!:D tää plikka on todennäkösesti menos tänäki vuonna hurvittelemaan karnevaaleille. :)

   Poista