MONKËY BUSINESS

.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Vastauksia uteluihin

Mistä sait idean suorittaa näitä haasteita ja tehä kaikkea hölmöä? :DD - Kaikella kunnioituksella, mä näin unta että perustin tällaisen blogin! Olen vähän sellainen että teen aina kaikkea hölmöä tosielämässä viihdyttääkseni itseäni. Aluksi päätin omaksi ilokseni (ja paria kaveria varten) kerätä tänne typeriä toilailujani. Näköjään ne haasteet kiinnostivat muitakin...:) Mulle tulee ihan sairaan hyvä fiilis jos tiedän että saan edes jonkun jossakin kaukana hymyilemään ihan hitusen, siksi en tahdonut perustaa kaikkein tavanomaisinta blögiä. Ikuinen apina siis!

ootko seurustellut? monta kertaa? - Äää, ei seurustelu & vakiintuminen ei oikeen oo mun juttu. Olen tällainen villi sielu ja tahdon pitää hauskaa kun olen kerta nuori vielä..:)

demitätkö paljon? - Haha, siis 24/7!;)

lempiaine koulussa? - Kuvaamataito ja musiikkiteatteri.

päättötodistuksen keskiarvo? - Yläasteen? Joku reilu kasi. Lukion keskiarvoja en itse edes tiedä, enkä haluakaan. :D

jos saisit nyt kaksoset, tytön ja pojan, mitkä heidän nimet olisi? - Ää, en millään tohtisi paljastaa!

lempi tv-ohjelma? - BB!!! Ihan paras, haen kans enskaudelle mukaan! Sitten Oc, Sex And The City, Salkkarit, The Hills, Made... Sitten on sellaisia joita en kehtaa myöntää diggaavani! (KYMPPITONNI )

ootko ollut aina blondi? - Mulla on ollut ties minkä väristä fledaa! Esimerkiksi musta oli aika pitkään;


onko mahtava fiilis? - On!=)

ollaanko me lukijat ihania? - KYLLÄ!! Kyllä, ihania parhaita. Haluaisin ihan kauheesti tuntea mun kaikki lukijat! Piristätte kyllä merkillisellä tavalla kommenteillanne sun muilla.

p.s. rakastan sun nauruu♥ - Kääääk miten joku voi!!::: D Hehe kiitosta!
siis ku olit tuolla puhelinmyyjänä ulkomailla, ni myitkö niiku suomeks vai englanniks vai siis häh? : D ja niiku missä asuville ? - Myin Suomeksi suomalaisille Suomeen!:) Ja miksipä ei ulkomaillekin, mikäli siellä asuivat. Tosin suomenruotsalaisille puhua luikautin svenskaksi, haha! Mahtoi olla kammottavan kuuloista.

Jos oisit eläin, mikä eläin olisit? - Apina. :D

Tykkäätkö jos miehellä on rintakarvoja? - Mä en oo mitenkään nirso miesten karvojen suhteen, kyllä miehellä ryijy pitää olla. Täytyy tosin myöntää että selkä- ja rintakarvat eivät ole kauhean kivoja. Mutta kyllä sellanen rintaturkki vielä menee, mikäli on kohtuumitoissa. En tahdo halatessani kuluttaa kymmentä minuuttia siihen, kun yritän havitella reittini selväksi karvojen lomasta.

Mikä olis paras lahja jonka joku ystäväsi voisi sulle antaa? - Nää, ei se ole niin tärkeää. Paras lahja on sellainen joka näyttää multa (en nyt tarkoita ulkonäöllisesti esim. jotain noita-koristetta), vaan sellainen mistä huokuu meikäläinen. Koska hamstraan kaikkea turhaa, jokin käytännönläheinen lahja olisi ihan jepa. Yleensä saan noilta jotain musiikkiin liittyvää, mieluisimpien joukossa oli kun kaveri osti Skid Row'n keikalle liput!:)

Mitä kokoa sun tissit on? - Hei heitä eka veikkaus niin ehkä tohdin kertoa! ;D

Ajeletko koskaan viiksiäsi? (/kasvaako sulla karvaa siinä viiksien kohdalla?) - Sairastan oheisessa kuvassa esiintyvää harvinaisen runsasta karvankasvua, siksi kulutan keskiyöni aina kyniessä viiksikarvojani kynsisaksilla kuutamon valaistessa turpani. No ehei, ei mulla kasva huulen yläpuolella karvoja. :D


Ootko tyytyväinen ulkonäköösi? - Voi en täydellisen, Voisin muuttaa vaikka mitä!:D Mutta ei passaa valittaa, asiat voisivat olla huonomminkin. Näillä mennää, terveellä itsetunnolla.

Panettaako juuri nyt? - Näää, ei.

Kenen julkkiksen/muusikon kanssa menisit naimisiin? - Siis phuuuuh, vaikka kenen muusikon! Niitä on ihan liiaksi, en viitsi edes luetella kaikkia.

voisitko laittaa sun blogin blogilistalle? :D olis meinaat helpompi seurata sitä. - Joo laitoin, kiitti vinkistä!

vieläkö ummettaa? - Joo! :(

mikä on parasta sun elämässä? - Musiikki, terveys, ihmiset... Tai noi on tärkeimpiä elämässä. Parasta on tyhjänpäiväinen sluibailu, elämän pienet ilot, kiva tekeminen, sekoilu... Revin vähän kaikesta hupia tähän tylsään arkeen.

onko sulla ollu joskus pitkiä vaikeita aikoja? jos on nii miksi? - Ei oo, ollut vissiin liian helppo ja rento elämä.

unelma-ammattisi? - Jotain liittyen kuvataiteeseen, valokuvaamiseen, suunnitteluun, esiintymiseen, näyttelemiseen... Hmm! Siinä vasta eväitä tulevaan!

lempivaatteesi? - Saako sanoa maailman  vanhimman Pikku Myy-yöpaidan?:( No okei lol, ei nyt suinkaan. Ramones-paita, tunnearvoa ja maailman komein paita khehe!

onko sulla parasta kaveria? - On, montakin! Vanhimmat olen tuntenut eskarista ja ekalta luokalta asti- ja silti porskutetaan yhdessä.

onko noi sun omat hiukset vai hiustenpidennykset? :) - Käytän välillä hiustenpidennyksiä, oikeastaan antamaan vähän lisävolyymia ja tuuheuttamaan kuontaloa niin tulee kivempia kampauksia!:)

Voisitko kertoa elämäsi pahimman tilanteen (nolotuksen kannalta) ? - Elämäni noloimpia tilanteita ovat ne, joissa repeän väärissä tilanteessa... En vain ymmärrä miten pystyn hirnumaan hautajaisissa tms.

Pidätkö enemmän Severistä vai Esteristä? - SEVERISTÄ!!

Mikä on sun lempihajuvesi? - En muista sen nimeä! Tuoksuu söpöltä, raikkaalta ja vadelmalta.

Mikä on sun tavotearvosanat (siis kirjain esim. L) niistä aineista mitä aiot kirjottaa? - Tärkeintä mulle on, että pääsen ylioppilaaksi... :D Arvosanat ovat toisarvoisia.

Mitä hiuslakkaa käytät? - Hyvin sekalaisesti kaikkia, mutta enimmäkseen jotain svatrzkoffin lakkaa.

Mitä sanaa mieluiten käytät kehitysvammaisesta tai muuten erityistarpeita omaavasta henkilöstä? - Kemma, kemmanen, kehitysvammainen... :o

Mikä on lempivirtesi, jos Jumalan kämmenellä ei saa sanoa? - :---D Ei oo muit lemppareita!1! Vielä tilaa on.

Laita parhausjärjestykseen: Katri Helena, Paula Koivuniemi, Vicky Rosti, Muska, Taiska. - Muska, Vicky, Taiska, Pave ja Katri. ;)

Laita parhausjärjestykseen: Jumalan kämmenellä, Pohjois-Karjala, Sata salamaa, Nyt sytytämme kynttilän, Vielä tilaa on. - Nää kysymykset, haha! Jumalan kämmenellä, Pohjois-Karjala, Vielä tilaa on, Sata Salamaa ja Nyt sytytämme kynttilän. Ja siis järjestys perustuu tunnearvoon!;)

Jos sul ois radiokanava nii mikä sen nimi olis? - Varmaan mielikuvituksekkaasti Monkëy Business!



mistä ostat sun vaatteita? - Perusputiikit; Gina, Henkkamaukka sun muut. Sitten tilaan netistä!

mikä on sun lempiväri? - Punainen tai vaaleanpunainen.

Miltä nyt tuntuu? - Kipeältä, mutta oikein mainiolta kiitos kysymästä. On ilomieli!

Pidätkö kalliomursuista? - Joo, haha!

Katotko salkkareita? - Jo vain!

Vituttaako näin tyhmät kysymykset? - Ei!:) Musta on kiva vastailla kaikkiin kysymyksiin.

Missä asut? - Pienenpienessä kyläpahasessa!

Mitä koulua käyt (jos käyt)? - Lukion kolmatta, abi siis. :)

Onko toi sun oikea hiusväri? - Mun oma hiusväri on sellainen aika haalea ja vaalea, joka vaalenee aina kesäisin. :)

Mikä on sun lempiruoka? - Ananasrenkaat, nomnom!

Entä juoma? - Kalja ja vesi.

Miten salakuljettaisit Voldemortin tylypahkaan? - Ahtaisin sen kanuunaan, röyhtäisisin piippuun ja niinpä se lentäisi ilmojen halki lailla Harri Potterin. :D Mitä sitä suotta kuluttamaan luudanvarsia.

Miksi juuri Esteri? - Koska Mauri tykkää Esteristä.

Mikä on suosikkipillimehusi? - Appelsiini. :)

Oletko se sinä? - DET ER JEEEEG!!!

Kiitti paljon kysymyksistä, jos tuli samoja niin tiivistin ne yhteen! Toivottavasti saitte tyydyttäviä vastauksia, tarkennuksia saa udella. Ja pahoitteluni tuosta hymiömerestä, alunperin lähes jokaisen vastauksen perässä oli vittumainen hymynaama mutta karsin vähän.

13 kommenttia:

  1. Hehee ite ajattelin kans hakee Big Brotheriin ens vuonna jos en pääse yliopistoon... :D Nii ja tuli mieleen et meetkö abiristeilylle ja jos meet niin mille? tiiä vaikka satuttais samaan veneeseen :D

    VastaaPoista
  2. HAAHA vähä mä haluan nähdä sut BB:ssä !!! :D:D Rupeisin niiiin saletisti seuraamaan !

    "En tahdo halatessani kuluttaa kymmentä minuuttia siihen, kun yritän havitella reittini selväksi karvojen lomasta."
    ----->> TOTAALIREPEÄMINEN :D:D:D Oot paras !

    VastaaPoista
  3. Oi oi oi jos pääset BBsee ni äänestän sua joka ainoo kerta!! :D

    VastaaPoista
  4. sä oot aivan älyttömän ihana ja tollanen rempsee! :D sun juttuja on mukava lukee, ja sun tyyli kirjottaa on kans iha täydellinen! :D
    ihana blogi, ihana sinä <3

    VastaaPoista
  5. Riikka, vähä ässä juttu! ;D Toivottavasti onni potkasis meitä ja päästäis sisään. Mitäs yliopistossa? Ja jeppis, kyllähän mä paatteilemaankin meen! En nyt kuollaksenikaan muista että mikä risteily se on... :D Mutta olis hienoa jos vaikka sattumalta kohtaisimme siellä, hehe!;D Mille sä meet? Lupailen ilmoitella sitten kun tiedän itsekin paremmin! Jostain syystä multa menee vaan aina tällaset jutut ihan ohi...

    nanna.: awww!!=D Ja arvaa kui mä haluaisin BB:seen! Kiitospiitosmiitos!:>

    onkonälkä, kääääk ihana kuulla!:-D<3 Arvostan oikeesti tollasta tsemppaamista!

    Anonyymi, oot ehkä ihanin! :> ♥ Kiitti!

    VastaaPoista
  6. Awwww oot kyllä niin ihana D: äänestän sitten sua bb:ssä mikäli pääset! c----:

    VastaaPoista
  7. Anonyymi, voi kuule itsepä olet! 8) Kiitusta huurrrrjasti!

    VastaaPoista
  8. Mitäköhän siitä tulis jos oltas molemmat siellä huh :D Mun risteily lähtee 17.2, eli perjantaina, ja laiva on M/S Gabriella :-) Tiedä vaikka sul olis sama :D

    VastaaPoista
  9. oot ihana <3

    mun täytyy ehkä tehdä poikkeus ens vuonna BB:n suhteen jos pääset taloon. oon aina vihannut koko formaattia, mut pakkohan sitä on möllöttää mikäli pääset sinne(kin) sekoilemaan! :--D

    VastaaPoista
  10. Riikka, no älä mitää!:D Suoranainen katastrofi.... Mä otan tosiaan selvää että millä laivalle mä meen sun muuta!8)

    Paula, no taivas sentään, itse olet!>:) Voi, kiitos kannustuksesta! :D

    VastaaPoista
  11. bb ei kolaha minnuu, mutta taatusti kolahtais sen jälkeen jos sää oisit siellä :DD


    noita-koristetta :DD

    aaa... oot niin ihana (=

    mitäs muuten tykkäilet ujommista ihmisistä?

    VastaaPoista
  12. Anonyymi, joo BB jakaa ihan kauheesti mielipiteitä!:) No haha noita-koriste tuli ekana mieleen mun ulkonäöstä!:'DD

    Musta ujous on jotenkin tosi söpöö ja hellyttävää!:)

    VastaaPoista
  13. Ei varmaan sais sanoa, mutta repesin kysymykselle "Mitä sanaa mieluiten käytät kehitysvammaisesta tai muuten erityistarpeita omaavasta henkilöstä?"

    Ei luoja että nauroin :-----DDDDDDDD

    VastaaPoista