MONKËY BUSINESS

.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Taitaa olla kesä

    Kuva otettu viimeviikkoisesta telttailusta, josta kuvia tulee heti kun toverini saa siirrettyä ne koneelle!

Olen niin onnellinen kesästä! Jopa auraajien kesäksi katoaminen on yksi syy juhlia! Olen ollut jo pidemmän aikaa vakuuttunut siitä, että auraajilla on jonkin sortin salaliitto minua kohtaan. Tämä johtunee siitä, että jo vuosien aikain olen joutunut paniikinomaisesti saarretuksi ojaan tai lumipenkkaan.

Kaikki lähtee siitä kun kasin aamuisin lähden käpsöttelemään kulmakarvat huurruttavaan pakkasaamuun ja kaukaa kuuluu mahtipontinen jylinä. Tässä vaiheessa on jo hyvä paeta. Koko sirkus alkaa varsinaisesti siitä kun pahaenteisesti vilkaisen taaksepäin ja jäätynyttä jäätä vasten heijastuu kirkkaita valolähteitä ja aura alkaa kiristämään tahtiaan. Minä sen sijaan otan jalat alleni ja pakokauhun vallassa pakenen tuota voimistuvaa jylinää henkeä haukkoen! Kun lumet alkavat sinkoamaan niskaani ja aurakoneen valot valaisevat pelosta (ja pakkasesta) epäluonnolliseen asentoon väkertyneet kasvoni, sukellan lumipenkkaan pelastaakseni nahkani kuin Harrison Ford. Ja ehei, tämä ei voi olla enää sattumaa, vittumaiset auraajat vainoavat selustaani joka talvi. Epäilettekö mafian osuutta asiaan?

Heittäkääpä villejä arvauksia että kuka noista penskoista olen! Oltiin truu madafaga-anarkisteja istuskellessa junaradalla cool!!1

Minulla on paljon onnellisia muistoja kun vaihdoin kunnon landeboostit päälle ja vietettiin kesää serkuilla maalla. Mutta nyt kun moottoritiet kiiltävät kuin vahattu kalju, mieleeni muistuvat myös herrrrkulliset automatkat. Onko kellään muulla kokemusta kuumasta ja nihkeästä autosta, ahtaasta takapenkistä, saatika lattiamattoon liimaantuneista eukapyptuskarkeista? Entäpä siitä kun kanssamatkustajat haisevat rankkitynnyriltä? Tunkkaisen ilman myötä kurkkuun nousee myös ihastuttava kohta-tulee-purjo-fiilis ja siinä sitten rullaillaan ikkunaa pikimmiten auki ja annetaan laatan lentää.                   Mun vakikesäbiisi! W.A.S.P.-Wild ChildKesään kuuluvat onneksi myös ihanat festarit! Kuva otettu viimevuoden Tuska-festareilta, kun oltiin jonottelemassa.


Hehhe, tämäkin kuva viimekesältä!

Aika läppä kuva ja silleen. Kyllä ne paikan keksivät! Ampiaiset, mehiläiset, hyttyset, kärpäset, mäkäräiset, paarmat... Kiitos hyttysten, jalkani näyttävät aivan spitaalisilta kun ne on nirhattu ja syöty. Tokko näillä kintuilla kehtaa mennä edes valoisan aikaan ulos!

Tykkään muuten kans ihan kauheesti kun yrittää nukkua paahtavan kuumassa yössä ja hyttynen  on karnevaalitunnelmissa, ikään kuin mikrokokoinen vuvuzela inisisi korvanjuurella.


Kuka ikävöi vikan kuvan maisemaa? ;)


6 kommenttia:

 1. apua en tiedä kuka oot :D toi toinen oikeelta?

  VastaaPoista
 2. veikkaisin kans vahvasti toista oikeelta!:--D ärh ei oo yhtään ikävä vikaa maisemaa! hyihyi

  VastaaPoista
 3. oot toinen tai neljäs oikeelta (:

  ihana tuo "taivaskuva".

  VastaaPoista
 4. Oikeeeein, eli meitsi on tuo toinen oikealta!=)

  Anonyymi, kiits!:>

  VastaaPoista
 5. Voi räkä!! Myöhästyin,mutta olisinhan minäkin sen arvannut ! ;)

  VastaaPoista
 6. näytän turvonneelta jättiläiseltä sun taskukokoisuutes rinnalla :c t. arvaakuka

  VastaaPoista