MONKËY BUSINESS

.

perjantai 6. toukokuuta 2011

Vappu '11 > lauantai

Läksin perjantain yöpaikastani hyvissä ajoin jo kahdeksalta aamulla- vau mikä suoritus! Herääminen siis. Hilasin luuni sitten stadiin ja odottelin iltakuuteen, jolloin portot tulisivat ja mentäisiin kaupan kautta pippaloimaan vappua. Kovin vähän oli ihmisiä liikenteessä perjantaina! Pitäisikö tässä ihan hävetä tätä alkoholisoitumista? No ei vaan, juhliminen on ihan jees.
Ihana Helsinki, halajan jo takaisin!


 Mulla oli viimeks ihan pienenä tuollainen vappupallo. Siskoni sai myös sellaisen ja oltiin tosi fiiliksissä! 10 minuutin jälkeen kun oltiin riemuittu palloista päästin kummankin ilmaan, hähähää! Sisko arvosti.


Söpö Karo. <3 Aloittelua Kaisaniemessä.Kipitettiin sitten odottamaan bussia kaivariin. En olisi arvannut että bussi olisi niin tuhottoman täynnä! Oltiin kuin sillit purkissa ja istumisesta ei voinut edes haaveilla. Juttelin siinä sitten erään Minjan kanssa kaikkea enemmän tai vähemmän turhaa ja siinä samassa rytäkässä eräs ulkomaalaistaustainen mies varasti tämän musiikkisoittimen!

Loppumatka menikin kävellessä ihan lunkisti, tosin tappopainava laukkuni oli melkoinen rasite. Mietin että salakuljetanko siellä kenties sumopainijoita vai hirviä vai mikä siellä painaa! Krooninen pissihätäkin vaivasi meitä, ja kun viimein pääsi kusasemaan niin joku tummaihoinen ghettopiaaaats alkoi uhoamaan meille syyttä. No, ei tuollaiset saa lannistaa ilomieltä!
Varastetuista soittimista, tappolaukusta ja ghettobitchistä huolimatta päästiin vihdoin määränpäähän!
Ihmisiä olikin kerääntynyt jo paljon juhlavissa tunnelmissa
Tilannekuva, hih!"HYVÄÄ VAPPUA!" :)Ainakin oli iloinen fiilis läpi illan! Sulka taisi ilmestyä minun korvan taakse Iidan puuhkasta.Huomasin muuten että meillä on meilkein samanlaiset arskat! Ihmettelen vieläkin miten sain pidettyä nuo Pyryn aurinkolasit tallessa kokoillan...Tiedä häntä että mitä Kate haukkoo...KASA!Kate <3En tiedä miksi otin kuvanDuvo <3Ihana Niina <3Oli huippukivaa nähdä Niinaa pitkästä aikaa! Tutustuttiin muuten viimevappuna kun oltiin kusemassa sellaisessa tunnelissa. :D Ollaan tunnettu noin vuosi siis. Onneks ystävystyn just oikeissa tilanteissa...

Yöllä sitten havahduttiin siihen että täytyisi löytää joku yöpaikka. Olin alunperin menossa Duvolle mutta kun meitä oli niin iso lössi niin emme olisi kaikki mahtuneet sinne. Onneksi olemme luovia, taitavia ja muuten vain niin kekseliäitä......Joten mentiin porukalla Duvon kellariin! Meillä jatkuikin pippalot oikein sievissä merkeissä, kunnes menin nukkumaan lätkäkassiin. Se oli jopa luksusta siihen nähden kun vaihdoimme paikkaa toiseen varastonurkkaan jossa odotti betonilattia! :D Mä sitten rakastan seikkailua enkä todellakaan ole ronkeli yöpaikan suhteen. Kunhan on katto pään päällä ja sillee! (tosin taivasalla on tultu nukuttua myös ja se on kesällä tosi kivaa!)

                                                 Yön tunnelmia ylläolevassa videossa ^Kellarihumppaa!Karolla on hallussa kuvienotto! Ja meillä posetus.
Näin poseeraa Mona Lisa! Hannun antiikkikehykset...
Pyry sai pikkutunneilla myös nätin kampauksen...

Aamulla lähdimme sitten erittäin unisina aamuseitsemältä hoipertelemaan kohti keskustaa ja vapusta riutuneina suunnistimme melkein sokkona mäkkiin.
Meikäläisen vapun asua
Tähän ei voi muuta sanoa kuin melkoinen aamunaama!Helsinki on kyllä niin kaunis aamuna! Ja kauniita oltiin mekin...8 kommenttia:

 1. haha tossa yhessa kaivarikuvassa on mun kavereita :-----D kiva bongailla tuttuja. ja sulla on ainaki ollu riehakas vappu, hyvä niin, koska niin pitääki! pus ♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, aww. :> Ihte oot! <3

  Anonyymi, tä oikeesti =DD Missä kuvassa? Kyllä maailma on pieni... Ja täytyy olla, toivottavasti sullakin oli!:> Puspus.

  VastaaPoista
 3. SAATANA SENSUROI OKSENNUS HYI VITTU

  VastaaPoista
 4. sun nauru on eeppinen :-D HIHIHIHIHIHIHIII

  VastaaPoista
 5. :DDD

  Saijis, kiitti!
  Sonja wöääääärrr no mä mustaan sut noista!:D
  Anonyymi, hahahaaa==D Mikä muuten on eeppinen?

  VastaaPoista