MONKËY BUSINESS

.

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Äänihuume-haaste

Mua on kiehtonut paljon nuo "äänihuume"-syystemit, joka perustuvat siis erinäisiin ulinoihin (sanavalinta <3) jotka vaikuttavat aivoihin jollakin tasolla. Vaikutuksia on erilaisia, mm. rentoutuminen, kouristukset, vapina, hypnoosi, keskittymiskyvyn paraneminen... Katsoinkin youtubesta videon missä joku sälli saa kohtauksen kuunneltuaan sitä nauhaa. :-D Hah, lieneekö sitten feikkivideo;







Voitte halutessanne etsiä googlesta ja youtubesta lisätietoa. (Gates of hades, äänihuumeet, hypnoosivideot etc etc!) Tässä nyt koko jutun punainen lanka; http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats Jep, jep, wikipedia. <3


Vaikka olinkin melko skeptinen, niin otin haasteen vastaan ilomielin. Ei siis muuta ko pimeään huoneeseen rentoutuneena ja kuulokkeet korville! Äänituokiot alkakoon.





Testin ensimmäinen osa oli järjettömän turruttava. Lojuin vain sängyn loukossa varmaan puoli tuntia ja yritin tyhjätä mieleni. Ekassa äänivideossa ei siis tullut minkään asteisia vaikutuksia, joten valitsin seuraavaan osaan vähän erilaisempaa "huminaa."

Olin saanut ekasta äänivideosta hyvän pohjan joten olin todella rentoutunut- KUNNES PÄÄTÄNI ALKOI SÄRKEÄ NIIN KUIN KALLOON OLISI HAKATTU SATA RUUVIA! (Vanhat ruuvit olivat kai liian löysällä. :--D) Mutta jokatapauksessa, ei päätäni ole särkenyt niin paljoa sitten miesmuistiin! En osaa sanoa vaikuttiko ne äänihuumeiden jumputukset valtaisaan hedariin, mutta sinnittelin kuitenkin loppuun asti.

Kolmannessa osassa ruokin mielenkiintoani testaamalla eteneekö tila vielä lisää. No, täytyy rehellisyyden nimissä myöntää että aloin säpsimään kuin vesikauhuinen rakki. Kokemus oli todella hämmentävä! En osaa selittää miltä olotila tuntui... Mutta täytynee tuottaa teille pettymys ja kertoa etten säpsinyt siksi että video olisi laukaissut jonkun kohtauksen, vaan tutisin siksi kun sain raivoisan naurukohtauksen. En pystynyt lopettamaan, ulvoin naurusta ja päätä särki entistäkin enemmän. Oli pakko lopettaa koko hemmetin touhu kun en enää nauruni takaa kuullut sitä huminaa.

Testini perusteella ei minulle ainakaan tullut mitään vaikutuksia. Pää tuli varmaan kipeäksi kimeästä jupinasta, mutta naurukohtaukseen en löydä syytä. No mut, minähän repeilen aina mitä kummallisimmissa tilanteissa joten ei sitä ainakaan tuolla ääninauhalla selitetä. :-D

Loppukevennykseksi vielä pari kuvatusta tältäpäivältä :>





Motörheadii, ruutuja, niittiä. UHUHUHU!







Pääosassa suomalainen kuiva iho. Perus.





Moi mä oon moottoripää. Lärvi osa yks!





Turpa osa kaks!




Eniveis, tänäiltana ei tottavie kuunneltu enää sekuntiakaan epämäärästä huminaa vaan täydellistä musiikkia Skid Row'n ja Megadethin tapaan. ;> Rakastan kumpaakin bändiä!

4 kommenttia:

  1. Oon itekki halunnu kokeilla noita äänihuume-jutskia. Kokeilitko ihan I-Doseria vai jotain vastaavaa? :) Ootko muuten menossa Megadethin keikalle? ;)

    VastaaPoista
  2. Rehellisyyden nimissä en muista sitten millään että mitä äänivideoita käytin tohon!:-D
    Ja toiseen kysymykseen en tohdi edes vastata. :c NIMITTÄIN EN OLE MENOSSA JA KYRPII NIIN MAAN VIETÄVÄSTI!! Slayerin olisin halunnu nähdä varmaan viel enemmän ko en ole ennen nähnyt ja se kuuluu kans lempibändeihin. Mut onneksi näin kesällä Megadethin ihan eturivistä ja sainpa vielä Dave Mustainen hikinauhan hihi!: > Kunnon avautuminen taas...:D

    VastaaPoista
  3. sulla on kivoja vaatteita ja tykkään sun bannerista ihan sikana ! :--)

    VastaaPoista
  4. Aaa no voihan nenä :/ Ite olin kattomassa, näin molemmat kolmatta kertaa :) Megadethin eturivistä ja sain kaksi plekuakin (saavutus mulle sillä en koskaan saa mitään materiaa irti keikoilta ::D )

    VastaaPoista